Sökespor şampiyon

Sökespor şampiyon

Sökespor'un lider olduğu Aydın Amatör Süper Ligi'nin bitimine 2 hafta kala mutlu sona ulaştı Şampiyonluk yarışında Kuşadasıspor ve Çine Madransporla yarışan Şeytanlar, 20 haftadır mağlubiyet yaşamıyorlar

İmdat GÜÇLÜ
Gerçek Gazetesi
3. Lig"e terfi maçlarına Amatör Süper Lig Aydın Grubu Şampiyonu olarak katılmak isteyen Sökespor, pazar günü İsabeyli deplasmanından da 3 puanla döndü.
İsabeyli Şırlanspor"u Ahmet Arat ve Ramazan"ın golleriyle 2-0 yenen Sökespor, en yakın rakibi Kuşadasıspor"a 7 puan fark attı.
Liderliği bırakmaya niyeti olmayan Sökesporlu futbolcular, 20 haftadır yenilgi yüzü görmediler. Bu hafta bay takım olacak olan Sökespor, rakibi Kuşadasıspor galip gelse bile 4 puan farkla liderliğini koruyacak.
Futboluyla da beğeni toplayan Sökespor, kesinlikle amatör küme takımı olmadığını gösteriyor. Kalan  son maçını da galibiyetle tamamlamak isteyen Sökesporlu futbolcular adına konuşan takım kaptanı Ahmet Arat, Sökespor profesyonel ligden amatör kümeye düştüğünden beri hiç şampiyonluk yaşamadı. Takım arkadaşlarımla birlikte Söke'ye  ilki yaşatıık ve Sökespor"un tarihine Amatör Süper Lig şampiyonluğunu"da yazdırdık. Şimdi de Sökespor"u 3. Lig"e çıkaran kadro olmak istiyoruz. Bunu başaracağız ” dedi.


Ne dediler... Ne dediler... Ne dediler....
Candal:
Sökespor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerledi ve başarılı oldu. 20 haftadır bileği bükülmeyen Sökespor artık 3. Lig'e terfi maçlarını düşünüyor. Sökespor'u 3. Lig'e çıkarmak istiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Kolcu:
Zor saha koşullarında lidere yakışır bir futbol ortaya koyduk. Verilen sözleri en iyi şekilde yerine getirdik. Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz rakibimiz Kuşadası Gençlikspor'un mağlup olduğu haftada galip gelerek grup maçlarının bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. Görevlerini en iyi şekilde yapan futbolcularımızın alınlarından öpüyorum.
Bizi deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.
Çapkın:
Sökespor'un iyi bir takım olduğunu söyleyen İsabeyli Şırlanspor Antrenörü Rahmi Çapkın; "Kümede kalma mücadelesi veriyduk. Matematiksel olarak geçtiğimiz hafta kümede kalmayı garantiledik. Bir iddiamız yoktu. Sahada da dostluk kazansın istedik.
Söke'de çiçeklerle karşılandık. Aynı misafirperverliği sergilemek istedik. Puan almak istedik, ama Sökespor'un kadrosu çok iyi. Biz zaten evimizde şanssızlığımızı yenemedik. Altı maç deplasmanda galip geldik. Kendi evimizde ise iki galibiyet bir beraberlik elde ettik. Sökespor"u kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum