Sökespor top başı yaptı

Sökespor top başı yaptı

Geçtiğimiz sezon, Aydın Amatör Süper Ligi’nde Şampiyon olarak katıldığı 3. lig yükselme grubu karşılaşmalarının ikinci turunda elenen Sökesporlu futbolcular, dün saat 18.00’de top başı yaptılar.

Arif AKÇAY
Gerçek Gazetesi
 
Yeniden 3 Lig’e dönme hayallerini bu sezona bırakan Aydın Süper Amatör Küme ekiplerinden Sökesporlu futbolcular, sezon öncesi hazırlık çalışmalarında sakatlıkların yaşanmaması için kesilen kurban sonrası ilk  çalışma için Söke Şehir Stadı’nda sahaya çıktılar. Kırmızı-lacivertliler de yeni sezonun çalışmaları antrenör Kerrar Kolcu nezaretinde başlarken, takımda yer alan oyuncuların kendilerini Sökespor’un şampiyonluğuna inandırdıkları gözlendi.
Kırmızı-lacivertlilerin ilk günkü çalışmalarını Kulüp Başkanı Musa Manav başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri de izlediler.
Bu sezon yeniden 3. Lig’e  yükselme şansını değerlendirmek istediklerini söyleyen Kulüp Başkanı Musa Manav, ”Geçtiğimiz sezon ki kadromuzun büyük bölümünü koruyarak, yaptığımız takviyelerle kadromuzu güçlendirdik. Hazırlık dönemi ve hazırlık karşılaşmaları  sonunda ihtiyaç duyulduğunda kadromuza takviye yapacağız” dedi.
Antrenör Kerrar Kolcu,  takımın şu anki kadrosu hakkında bilgiler verirken özetle, “Sökespor olarak muhtemel kadromuz, kaleciler: Onur Turhan (Samsun), Ümit Mutlu (Yenipazar), Hakan Kulay (Söke), Defans oyuncularımız: Mehmet Aydıner (Söke), Cevahir Parıldayan (Söke), Hasnun Kayacan (Söke), Ahmet Üzümcü (Söke), Doğan Güzel (Söke), Hasan Hüseyin Karahalı (Adana), Orta saha oyuncularımız: Ahmet Arat (Söke), İsmail Arat (Söke),  Aşkın Abacı (Samsun), Rahmi Öztunç (İncirliova), El Hadji Salıou Seck (Senegal), forvette; Arif Mehmet Karabuğa (Kocaeli), Engin Özmen (İzmir) ile anlaşmalarımız yapıldı. Altyapıdan: forvet Ayhan Paçal (Söke), forvet Yücel İlin (Söke), orta saha Uğur Kül (Söke), orta saha Kadir Yazgan (Söke), defansta Alican Birol (Söke), Osman Amir ile de anlaşmalarımız yapıldı. Denenmeye beş forvet oyuncu, bir İngiliz, bir Senegalli futbolcu daha gelecek. Bugün sahaya inip antrenmanlara başlıyoruz. 15-20 gün sonra hazırlık maçlarımız başlayacak. Aydın Süper Ligi de Ekim ayı ilk haftası başlayacağını sanıyorum. Hazırlık maçlarında oyuncularımızın kapasitesini bir ölçüde göreceğiz. Sökespor olarak lige iyi hazırlanacağımızı tahmin ediyor, sporseverlerin desteğini beklediğimizi bir kez daha yineliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum