Sökespor topbaşı yaptı

Sökespor topbaşı yaptı

Sökespor topbaşı yaptı

Gerçek Gazetesi
Yılmaz ÖLMEZ
Teknik direktör sorununu camianın yakından tanıdığı başarılı teknik adam Tevfik Ata Tekin ile çözüme ulaştıran ve hızla iç ve dış transfer atağına geçen Kırmızı-Lacivertli ekip 24 kişilik kadrosu ile topbaşı yaptı.
Söke şehir stadı yan sahasında idmana çıkan ekibi yöneticilerde yalnız bırakmadı. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"da ekibi ziyaret etti, kendi elleri ile baklava ziyafeti çekti. Camianın şampiyonluk istediğini dile getiren Toyran, ”Söke"nin beklentileri çok fazla. Söke"nin özlemi 1980"li yıllardaki Sökespor. İnşallah o hırsı ve heyecanı yaşayacağız ve seyircilerimize de yaşatacağız. İnanıyorum ki ekibimiz ilk maçtan itibaren liderlik koltuğuna oturarak sezon sonunda şampiyonluğa ulaşır. Beklentimiz önce BAL ligi, ardından da 3.lig. Ben yeni yönetim ve futbolculara güveniyorum” dedi.
Teknik direktör Tekin"de, ”Camia bizden şampiyonluk istiyor. Biz de zaten hedefi baştan koymuştuk ve bu hedef doğrultusunda kadromuzu oluşturduk. Bu ekibe kalan tek şey camiaya şampiyonluk yaşatmak”dedi.
STAT BAKIMDA,
HAZIRLIK MAÇLARI
DEPLASMANDA!
24 kişilik kadrosu ile geçtiğimiz Pazartesi günü şehir stadı arkasındaki halı sahada idmana başlayan Sökespor 21 Eylül"de başlayacak sezon öncesi bir dizi hazırlık maçları da planlıyor. Sökespor kulüp başkanı Kemal Sayın, 24 kişilik kadro oluşturduklarını, yapacakları hazırlık maçlarında aksayan bölgeleri görerek birkaç transfer daha yapabileceklerini söyledi. Sayın, ”Topçularımız ilk idmana çıktılar. Artık günde çift idman yapılacak. Daha sonra hocanın vereceği rapora göre aksayan bölgelere transferler yapacağız. Bizd e hazırlık maçları için Balçova, Nazillispor, Aydınspor ve Narlıdere ile ile dış sahada oynayacağız. Kendi sahamızın çim zemini bakımda. Çalışmalar sezona yetişmezse, birkaç maçımızı dış sahada oynayabiliriz”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.