Sökespor uzatmada güldü

Sökespor uzatmada güldü

Sağlıkspor ve Sökespor, kıran kırana geçen maçta puanları yine paylaştı: 1-1√ Acarlar halkı maçın bitimiyle birlikte taraftarların otobüslerine ve özel otolara saldırıp, maddi zarar verdiler. Bir taraftar ayağından bıçakla yaralandı

Stat: Acarlar
Hakemler: İbrahim Yıldırım ***,
Mehmet Ali Fidan **, İsmail Ünal ***
SAĞLIKSPOR
1- Özkan **, 2- Akif *** (14- Mehmet ** dak. 41), 3- Alpay **, 4- Cenk ***, 5- Serkan ***, 6- Musa ***, 7- Emre ***, 8- Yunus * (17- Aşkın ** dak. 46)
9- Turgay ** (13- Ozan * dak. 44), 10- Kemal ****, 11- Hüseyin ***
Antrenör: Halit Karaduman
SÖKESPOR
1- Ahmet ***, 2- Hasnun ***, 3- Cevahir ***, 4- Mehmet ***, 5- M. Ali ***, 6- Aşkın***, 7- Rahmi *** (16- Erman *** dak. 80), 8- Ramazan ***, 9- Ahmet Sarıkeçeli *** (15- Faik ** dak. 84), 10- Ahmet Arat ***, 11- İsmail *** (17- Cemal ** dak. 80)
Antrenör: Kerrar Kolcu
Goller: dk. 12 Hasnun, 40 M. Ali ve 77 Ramazan (Sökespor) 90+2 Güneş (Çine Madranspor)
Sarı Kartlar: 9- Turgay (Sağlıkspor), 2- Hasnun, 3- Cevahir, 8- Ramazan (Sökespor)
Kırmızı Kart: 16- Erman (Sökespor)

İmdat GÜÇLÜ
Gerçek Gazetesi
MAÇTAN NOTLAR:
Aydın Amatör Süper Lig"de şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerleyen Sökespor, dün Acarlar Stadyumu"nda saat 14.00"de karşılaştığı ligin güçlü ekiplerinden Sağlıkspor"dan da puan almayı başardı.
* Ligin ilk yarısında Söke"de oynanan maçta 0-0 berabere kaldığı rakibiyle bu kez deplasmanda karşılaşan Sökespor, zaman zaman zor anlar yaşasa da maçın 5 dakikalık uzatma bölümünde Ermanla bulduğu altın değerindeki golle skoru 1-1"e taşımayı bildi.
* Uzatma dakikalarında oyuna giren ve takımının beraberlik golünü atan Erman, sevincini formasını çıkararak gösterince ikinci sarı kartı görerek kırmızı karttan oyun dışında kaldı.
* Yazdan kalma bir havada oynanan karşılaşmayı 5 otobüs Sökespor taraftarı da izledi. 90 dakika boyunca susmadan takımlarını destekleyen Sökesporlu taraftarlar birkez daha alkışı hak ettiler.
* Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Söke Garnizon Komutanı Kur. Al. İlker Koçak ve Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal maçı birlikte izlediler.
* Karşılaşmanhın Sağlıkspor ve Sökespor arasında oynanıyor olmasına rağmen Acarlar halkının Sağlıkspor taraftarıymış gibi Sökespor aleyhine tezahürat yapmaları dikkatlerden kaçmadı. Maçın bitimiyle birlikte Söke taraftarlarını taşıyan otobüsleri ve özel otolara demirler ve taşlarla saldıran Acarlar halkı korku dolu anlar yaşanmasına neden oldular. Gökhan Güvenç isimli bir taraftar ayağından bıçakla yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Acarlar"a Aydın"dan takviye olarak gelen emniyet güçlerinin Acarlar çıkışına kadar refakat etmemesi eleştirildi.
* Sökespor"un profesyonel ligde mücadele ettiği kadrosunda bulunan Kemal Sağlıkspor formasıyla ortaya koyduğu futbolla beğeni topladı.
* Söke Sağlık Lisesi eski Müdürü şimdi ise Aydın İl Sağlık Müdürü olan aynı zamanda da Sağlıkspor"un başkanlığını yapan Mehmet Çobanoğlu, Sökelilerle hasret giderdi,.
Maçın 7. dakikasında ilk tehlikeli atağı Hüseyinle geliştiren Sağlıkspor oldu. soıldan güzel çalımlarla gelen Hüseyin Mehmet"in yatarak müdehalesinden de kurtuldu ve kaleye orta şeklinde yerden gönderdiği top herkesin bakışları arasında direği sıyırarak auta çıktı.

8. dakikada Sökesporlu Ramazan soldan getirdiği topu ceza sahasına gönderdi. Ramazan"ın tekrar kendisine gelen topa gelişine vuruşunda meşin yuvarlak üst direği sıyırarak auta çıktı.
12. dakikada Sağlıkspor Turgayla gelişen bir atakta mutlak bir golden oldu. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Turgay sağ ayağıyla kaleye gönderdi, ancak top az farkla auta çıktı.
25. dakikada Sağlıksporlu Hüseyin"in ortasını Cevahir eliyle kesince kazanılan serbest vuruşu Kemal kullandı. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Cenk kaleci Ahmet"e faul yapınca sonuç alamadı.
27. dakikada Sökesporlu İsmail rakiplerini çalımlayarak sol kanattan çok güzel geldi. Yaptığı ortada topla buluşan Ramazan"ın vuruşunda top ağlarla buluşmadı.
34. dakikada ise Cevahir soldan rakipleri ipe dizer gibi geldi, yaptığı orta defans tarafından kornere gönderildi.
İlk yarıda gol olmayınca 0-0 bitti.
İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi istekli ve atak başlayan Sağlıkspor sık sık Sökespor ceza alanında tehlike yarattı.
İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da sol kanattan top getiren Sökesporlu Ramazan, 48. dadikada yaklaşık topu 40 metre sürdü ve otasında kaleci topu yatarak kontrol etti.
76. dakikada Sağlıkspor istediği golu buldu. Sökespor ceza sahasına yapılan ortada topu kaleye gönderen Kemal oldu. Defansın çıkardığı top bu kez Turgay"a geldi ve bu futbolcunun vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0
Sökespor teknik heyeti ve futbolcularının topun gol çizgisini geçmediği yönünde uzun süre itiraz etmelerine rağmen hakem kararını değiştirmedi.
8. dakikada oyuna giren Erman maçın kahramanı oldu.
90. dakikada ceza sahası içerisinde kendisini yere attığı gerekçesiyle sarı kart gören Erman 93. dakikada ceza sahası içine Ahmet Arat"ın gönderdiği topu kafa vuruşuyla ağlarla buluşturarak golünü attı: 1-1
Erman sevincini formasını çıkararak göstermek isteyince de hakemden ikinci sarı kartı görererek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.