Sökespor ve Söke Gençlikspor’dan Aslantaş ve ekibine tam destek sözü...

Sökespor ve Söke Gençlikspor’dan Aslantaş ve ekibine tam destek sözü...

Eylül ayında yapılacak olan Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) genel kurulu öncesi Söke’deki Amatör Spor Kulüpleri’nden Baki Aslantaş ve ekibine tam destek.


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanı Baki Aslantaş, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Hasip Arıkan ve Mehmet Kıvanç ile birlikte Sökespor ve Söke Gençlikspor yöneticilerine ziyarette bulundular.
Tahsin Demirtel Sökespor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ziyarette Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Baki Aslantaş, 8 Eylül 2008 tarihinde yapılacak olan genel kurul öncesi her iki kulüp yöneticilerinden destek isterken yaptığı açıklamada amatör spor kulüplerine müjde verdi. Sökespor Kulübü’nde Kulüp Başkanı Musa Manav, yöneticiler Hasan Akyıldırım, İrfan Toprakkaya, Cemal Gürgün’ün yanı sıra Sökespor delegesi Şeref Cindaroğlu ile Söke Gençlikspor yönetici ve delegeleri ile bir araya gelen Aslantaş, amatör kulüplerin belini büken lisans ve aktarma ücretlerinin düşürüldüğü müjdesini verdi. Aslantaş, ”Lisans aktarmaları 600 YTL’den 530 YTL’ye düşerken, filiz lisanslar 20 YTL’den 10 YTL’ye ve vize ücreti olarak alınan 5 YTL ise kaldırıldı.” dedi. Federasyonumuzun almış olduğu bu yöndeki kararın bir çok amatör kulübümüze ciddi katkısı olacağını düşündüklerini sözlerine ekleyen Aydın ASKF Başkanı Baki Aslantaş, önümüzdeki sezon Aydın’da bir ekibin 3. lige çıkmasını çok arzu ettiklerini söyledi.
Öte yandan 8 Eylül 2008 Pazartesi günü yapılacak olan Aydın ASKF Genel Kurulu öncesi Söke Gençlikspor ve Sökespor Kulübü’nden Başkan Baki Aslantaş ve ekibine tam destek sözü geldi. Sökepor Kulüp Başkanı Musa Manav, Aslantaş döneminde Aydın amatör spor kulüplerine verilen önemi dikkat çekerek ”Sökespor’umuzun Balıkesir’de oynadığı 3. lig terfi maçlarında başkanımız bizi hiç yalnız bırakmadığı gibi onu her sıkıntımızda yanımızda görmemiz bize güç verdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.