Sökespor yarı finalde

Sökespor yarı finalde

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde TFF. 3. Lige Yükselme 1.Kademe maçları 2 grupta 4 maçla başladı.

ERKAN ŞİMŞEK/TURGUTLU
Turgutlu"da Atatepe Spor Tesisleri ve 7 Eylül Stadyumunda oynanan müsabakalar Sökespor, Bilecik Vitraspor"u 2-0, Ayazağasporspor, Ödemiş Belediyespor"u 1-0, Didim Belediyespor, Dalyan Belediyespor"u 2-0 ve Urla Belediyespor, Kağıthane Güllüoğluspor"u 1-0 yenerek yarı finalist oldular.
Yarı final müsabakaları Cuma günü Turgutlu Atatepe Spor Tesislerinde oynanacak. Yarı Finalde Sökespor Didim Belediyespor ile Urla Belediyespor ise Ayazağaspor ile finalist olmak için karşılaşacak.
A grubunda dün Sökespor - Vitraspor arasında oynanan müsabakayı Osman Koca, Cem Yoldaş ve Hasan Kazım Erten yönetirken maçın ilk ve ikinci yarısında buldukları goller ile rakibi karşısında 0-2 üstünlük sağlayan Sökespor galip geldi.
20 Dk.da Oktay"ın soldan ortasına iyi yükselen Fatih topu filelere gönderdi 0-1. 25 dk.da Rahmi sağdan ortaladı Ahmet kafa pasıyla topu Fatih"e gönderdi, Fatih"in kafa vuruşunda top üst direkten döndü. İlk yarı Sökespor"un 0-1"lık üstünlüğü ile sona erdi.
78 dk.da Sökespor"un kazandığı serbest vuruşu Cevahir kullandı. Cevahir"in orta şut karışımı vuruşunda El Hadcı topu Fatih"e aktardı, Fatih düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak takımının ve kendisinin 2 nci golünü attı 0-2. Maçta başka etkili atak olmadı, Sökespor 90 dakikayı 2-0 tamamlayarak yarı finalist oldu.

SÖKESPOR; Emin, Hüseyin, Cevahir, Mehmet, Doğan, Aşkın, Rahmi (Sergen), El Hadcı, Fatih, Ahmet, Oktay (Ahmet) 11 ile çıkarken,
VİTRASPOR; İbrahim, Selami (Ahmet), Cem, İsmet, Emre, İbrahim, Binali (Zeki), Metin, Nihat (Uğur), İsmail, İlker"le çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum