Sökespor yeni sezona fırtına gibi başlayacak

Sökespor yeni sezona fırtına gibi başlayacak

Sökespor yeni sezona fırtına gibi başlayacak


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Yeni sezona bomba transferle hazırlanan Sökespor, en son kırmızı lacivertli renklere Şekerspor"un alt yapısında yetişen stoper Emrah Meydan ile geçtiğimiz sezon Ankaragücü Spor Kulübü"nün A2 takımında top koşturan Sökeli Hasan Kırtı"yı da bağladı.
Ağustos"un 15"inde toplanarak idmanlara başlayacak olan Sökespor"da Tevfik Ata Tekin görüş ve onayıyla gerçekleşen transferlerden sonra yakalanan rüzgar, hemen hemen tüm camiayı kuşattı. Geçtiğimiz ay içinde bakım ve onarıma giren Tahsin Demirtel Spor Tesisleri"nde, lojmanlar da komple elden geçirilerek 10 gün içinde tamamlanacak.
Devam eden tadilat çalışmalarını Sökespor Kulübü Basın Sözcüsü İsmail Akalın ve Sökespor eski Kaptanı Mustafa Tonay ile birlikte yerinde takip eden Sökespor Kulübü Başkanı Kemal Sayın, yeni sezona dolu dolu gireceklerinin müjdesini verdi.
“SÖKELİLERİ TEK
YÜREK OLMAYA
DAVET EDİYORUM”
Gelişmelere ilişkin açıklamada bulunan Sökespor Kulübü Basın Sözcüsü İsmail Akalın, “Lojmanlarımızın tadilatı tamamlanmak üzere. Kaloriferli olarak dizayn ettiğimiz lojman odalarını kapılarından pencerelerine kadar değiştirdik, ayrıca odalarımızı laminant parke ile kaplayacağız. Ramazan Bayramı"nda bile tadilata devam ettik ve tesislerimizin bir an önce hazır hale gelmesi için Başkanımız Kemal Sayın"ın ilgi ve destekleri ile sona gelmek üzereyiz. Sökelilerin kulübümüzün yeni sezona fırtına gibi başlayacağından en ufak bir şüphesi olmasın ve desteklerini esirgemesinler.
Herkesi Sökespor bayrağı altında kenetlenmeye, tek yürek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.