SÖKESPOR YENİKÖY MAÇINA HAZIR

SÖKESPOR YENİKÖY MAÇINA HAZIR

Sökespor Kulüp Başkanı Kemal Sayın, pazar günü oynanacak karşılaşmaya tüm sporseverleri davet etti

ARİF AKÇAY / Gerçek Gazetesi
Aydın Süper Amatör Ligi'nde şampi yonluğu hedefleyen Sökespor, son haftalarda aldığı farklı galibiyetlerle liderlik mücadelesini sürdürürken, bu hafta da ligin güçlü ekiplerinden Merkez Yeniköyspor ile karşı karşıya gelecek.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Umurlu Belediyespor'u 6-0 yenen Sökespor, bu hafta pazar günü saat: 14.00'de Söke Şehir Stadı'nda Merkez Yeniköyspor ile karşı karşıya gelecek.
Geçtiğimiz hafta Merk. Yeniköyspor Davutlar Belediyespor ile 2-2 berabere kalırken, Yıldız Fener, Kuşadasıspor'a 4-0 yenilmiş, yıldızgücü ise Pamukspor'la 1-1 berabere kalmıştı.
Aydın Süper Amatör Ligi'nde yarın Acarlar'da saat:14.00'de Acarlar Belediyespor ile Yıldız Fener karşı karşıya gelirken, pazar günü ise; Kuşadası çim sahada Kuşadasıspor, Umurlu Belediyespor ile karşılaşacak. Davutlar stadında ise Davutlar Belediyespor ile Pamukspor karşı karşıya gelecek. Tüm karşılaşmalar saat: 14.00'de başlayacak.
Süper ligde şu anda Kuşadasıspor ile Sökespor 21'er puana sahipken, averaj farkıyla Kuşadasıspor lider konumunda bulunuyor. Merk.Yeniköyspor; 20, Yıldızgücüspor; 15, Acarlar Belediye; 10, Pamukspor; 7, Umurlu Belediyespor; 6, Davutlar Belediyespor;4, Atça Belediyespor ise sıfır puana sahip bulunuyor.
Sökespor Kulüp Başkanı Kemal Sayın, pazar günü oynanacak karşılaşmaya tüm sporseverleri davet ederek, "Pazar günü kendi sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Merkez Yeniköyspor ile karşı karşıya geleceğiz. Şampiyonluk iddiamızı ligin son haftasına kadar sürdürmeye kararlıyız. Pazar günü oynayacağımız Yeniköyspor karşılaşmasına tüm Sökespor taraftarlarını davet edi yoruz. Taraftarımızın desteğini bekli yoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.