Sökespor Yıldız Fener’i ağırlıyor

Sökespor Yıldız Fener’i ağırlıyor

Sökespor pazar günü kendi sahasında saat 15.00’de Kuşadası temsilcisi Yıldız Fener’i ağırlıyor.


Necati MALDAR
Ger­çek Ga­ze­te­si
Sökespor pazar günü kendi sahasında saat 15.00"de Kuşadası temsilcisi Yıldız Fener"i ağırlıyor. Lige deplasmanda Davutlarspor beraberliğe ile giren ardından Gençlikspor ve İsabeylispor karşısında aldığı şansız yenilgilerle karşılaşmalardan puansız ayrılan Sökespor, dördüncü sınavından galibiyetle ayrılmak arzusunda.
Yarınki maçın hazırlıklarını Antrenör Tamer Yiğit nezaretinde sürdüren kırmızı-lâcivertliler, Yıldız Fener maçında kötü gidişe dur demekte kararlı.
GENÇLİKSPOR
BOZDOĞAN
DEPLASMANINDA
Geçtiğimiz haftayı 2-0"lık Bozdoğan galibiyeti ile kapatan Söke Gençlikspor ilk deplasman maçı olan Bozdoğan"da Bozdoğan Belediyespor"a konuk olacak.
Sarı-siyahlılarda sakatlığı süren Kemal Yardımcı ve kırmızı kart cezalısı Mustafa Korkmaz"ın dışında eksik bulunmuyor. Hedeflerinin deplasmandan puanla dönmek olduğunu söyleyen genel kaptan İsmail Aydıner, “Genç kadromuzla ligde mücadele ediyoruz ancak, dar bir kadroya sahibiz. Ciddi kadro sıkıntımız var ve bir çok mevkide alternatifimiz yok. Her şeye rağmen teknik kadromuza ve genç futbolcularımıza güveniyor, bu ilk deplasmanımızdan puanla döneceğimize inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.