SÖKESPOR YILDIZGÜCÜ OYUNCULARINI RENKLERİNE KATTI

SÖKESPOR YILDIZGÜCÜ OYUNCULARINI RENKLERİNE KATTI

Akalın; "Sökespor olarak BAL'de başarılı sonuçlar alarak şampiyon olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Gerçek Gazetesi / İmdat GÜÇLÜ
Sökespor, dün gerçekleştirdiği transferlerle Aydın Süper Amatör Küme'de mücadele veren Nazilli Yıldızgücüspor'dan dört oyuncuyu  kadrosuna dahil etti.
Saatler süren pazarlıklar sonucunda Akhisarspor altyapısında yetişen ve geçen sezon Nazilli Yıldızgücü'nde oynayan orta saha oyuncusu Lütfi Üren, Yıldızgücü'nden kaleci Kaan Kavurkacı, Yıldızgücü'nden orta saha oyuncusu Kamil Tosun ve yine Yıldızgücü'nden Mehmet Aybey'in transferi gerçekleştirildi.
Kulüp Başkanı Kemal Sayın, "Geçen hafta Akhisar Belediyespor'un eski kaptanı Erman Yıldırım'ın transferinin ardından bugün de genç ve dinamik yeni oyuncularla anlaştık. Sökespor olarak kadromuz Bölgesel Amatör Lig'den çok üçüncü lig kadrosu gibi oldu. Sökespor alt yapısından yetişen Selim Acar da bu sezon A takımında yer alacak. Sökespor olarak hedefimize ilerlemeye hazırız" dedi.
Sökespor Yönetim Kurulu üyesi İsmail Akalın ise, "Yaptığımız transferler hafife alınacak türden değil. Hepsi genç, pırıl, pırıl ve iyi oyuncular. Sökespor olarak Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) başarılı sonuçlar alarak şampiyon olacağımıza inanıyoruz" dedi.
Sökespor Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Oruçyüz de Sökespor olarak yeni sezona hazır olduklarını söyledi.
Yağcılar Pasajı'ndaki Sökespor Kulüp bürosunda atılan imzalardan sonra Sökespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş'ı makamında ziyaret eden genç oyuncular, Karakaş'a şampiyonluk sözü verdiler. Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş da Söke Belediyesi ve Sökeliler olarak Sökespor'un gereken desteğin alacağının sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.