Sökespor’a durmak yok!

Sökespor’a durmak yok!

Sökespor’a durmak yok!


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Üçüncü lig terfi maçlarının birinci kademesini, birinci olarak bitiren ve 3. lige yükselme mücadelesine devam edecek olan 20 takım arasına kalmayı başaran Sökespor"a durmak yok.
Manisa dönüşü antrenör Kerrar Kolcu nezaretinde çalışmalarını sürdüren kırmızı lacivertliler iş adamı Hasan Tezcan"nın gönderdiği bir tepsi baklava  ile moral depoladılar.
İkinci etap karşılaşmaları için çalışmalarını Söke şehir Stadında  sürdüren Sökespor"da son lig maçında sakatlanan santrafor Samet"in İzmir"de doktor kontrölünden geçerken durumundaki belirsizlik devam ediyor. Didim maçında sakatlanan kaptan Ahmet Arat"ın ise beş gün çalışmalara katılamayacağı öğrenildi.
KOLCU, ”SÖKE  HALKI  ELDE  ETTİĞİMİZ  BAŞARIYA DUYARSIZ KALMAYACAKTIR”
Önceki günkü çalışma öncesi futbolcularla bir toplantı yapan antrenör Kerrar Kolcu, Manisa"daki birinci etap karşılaşmaları için futbolcularına  teşekkür etti. Sökesporun bir yandan yaşadığı yönetim boşluğu bir yandan da yaşanan maddi sorunlara rağmen son dönemlerin en üst başarı çizgisinin yakalandığını dikkat çeken Kolcu, “Milyarlık bütçeleri ile karşımıza çıkan rakiplerimize karşı mütevazi kadromuzla, sahada yüreğimizi koyarak yapılan mücadelenin karşılığını aldık. Sökeli sporseverlerimiz bu başarıya duyarsız kalmayacaklarını düşünüyorum. Zira parasal sorunlarımızı aşamadık, bu da futbolcularımıza olumsuz  yönde  etkilemekte. Bu başarının ardından 11 yıl önce geldiğimiz üçüncü lige dönmede ciddi mesafe alındı. Bu fırsatı değerlendireceğimize inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.