Sökespor’da 3. Lig hesapları yapılıyor

Sökespor’da 3. Lig hesapları yapılıyor

Sökespor’da 3. Lig hesapları yapılıyor

İmdat GÜÇLÜ
Gerçek Gazetesi
Sökespor'un Senegal'in Satlauls Klübü’nden transfer etmek istediği ve lisans çıkarma işlemlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle forma giyemeyen El Hacii Saliov Seck, Bozdoğan Belediyespor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.
Dün Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne giden Sökespor yetkilileri, bugün de İzmir'e oradan da Ankara'ya hareket edecekler.
Sökespor Klüp Başkanı Sebahattin Candal, lisans işlemlerindeki sorunun giderildiğini söyleyerek, "El Hacii Saliov Seck'yi Sökespor'a kazandırmak istiyoruz. Arkadaşımız iyi bir futbolcu. Sökespor kaliteli futbolculardan oluşan bir ekip. El Hacii'nin de takıma güç katacağına inanıyoruz. Grup maçlarından öte 3. Lig'e terfi maçlarını da düşünerek El Hacii'nin transferini düşündük. Çünkü önümüzdeki maçlarda sakatlıklar yaşanabilir. Kart cezalısı futbolcularımız olabilir. Bu yüzden köprüyü geçerken kazaya uğramak istemiyoruz. Didim Belediyespor ilk yarı sonunda rakip takımlara puan farkı atmıştı. Şimdi ise takım içinde yaşanan sakatlıklar yüzünden neredeyse takım çıkaramaz oldu. Bir sezon uğraştık, didindik ve sona yaklaştık. Bir kez daha 3. Lig'e terfi maçlarından eli boş dönmek istemiyoruz. En azından biz elimizden geleni yapalım. Şöyle yapsaydık veya böyle yapsaydık diye düşünmeyelim" dedi.
Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'ye de teşekkür eden Sebahattin Candal, "Başkanımız her zaman maddi ve manevi destekte bulunuyor. Sökespor'un bugün bulunduğu noktada hiç şüphesiz ki, sayın Necdet Özekmekçi'nin çok büyük payı var. Sökespor camiası adına kendisine teşekkür ederiz" dedi.
Dün, pazar günü deplasmanda oynanacak Bozdoğan Belediyespor maçı’nın hazırlıklarına Söke Şehir Stadyumu’nda başlayan Sökespor’da moraller yerinde.
Sökespor Antrenörü Kerar Kolcu, “Takım olarak çok iyiyiz. Futbolcularımız şampiyon olarak 3. Lig’e terfi maçlarına katılmak istiyorlar ve bu yönde çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum