SÖKESPOR'DA BARIŞ  VE ŞAMPİYONLUK RÜZGARLARI ESTİ

SÖKESPOR'DA BARIŞ VE ŞAMPİYONLUK RÜZGARLARI ESTİ

Kemal Sayın; "Hepimizin hedefi Sökespor'u Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon yaparak, üçüncü lige çıkarmak" diyerek alkış aldı.

Gercek Gazetesi / İmdat GÜÇLÜ
Sökespor Kulübü'nün cumartesi günü saat: 15.00'den itibaren Sökespor Tahsin Demirtel Tesislerinde yapılan olağanüstü kongresinde barış ve şampiyonluk rüzgarları esti. Bir süre önce karşılıklı açıklamalarla birbirlerine adeta "düşman kardeşler" olan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile Kulüp Başkanı müteahhit Kemal Sayın, geçmişte yaşanılan tatsız söylemlerinin üzerini çizdiler. Kulüp Başkanı Kemal Sayın attığı güzel adımla, "yaptığım yakışıksız açıklamalar için Belediye Başkanımız Süleyman Toyran'dan daha önce de özür diledim, şimdi tüm üyelerin huzurunda bir kez daha özür diliyorum. Hepimizin hedefi Sökespor'u Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon yaparak üçüncü lige çıkarmak" diyerek alkış aldı.
Divan Başkanlığını eski yönetim kurulu üyesi Ve Belediye Meclis üyesi İbrahim Muslu'nun yaptığı  kongrede gündem maddelerine geçilmeden Başkan Süleyman Toyran'a söz verildi. Toyran yaptığı konuşmasında özetle, "Çok değerli arkadaşlar, Sökespor'da geçtiğimiz sezon Kemal başkan ve değerli yönetim kurulu üyeleri Söke'ye güzel bir gurur yaşattılar ve takımı şampiyon yaparak bir üst lige çıkardılar. Önümüzdeki sezon yine şampiyon yaparak hep beraber üçüncü lige çıkarmayı hedefliyoruz fakat şartlar ne getirir ne götürür bilemiyoruz. Bu sezon için de güzel bir takım oluşturduk ve şampiyonluğa oynamak için çalışacağız. Bu sezon şampiyonluk için emeği geçenlere başta Kemal başkan olmak üzere, yönetimine, topçusundan, malzemecisine, herkese teşekkür ediyorum. Bu sezon işimiz biraz daha zor biliyorum ancak bu zoru başarıp Sökespor'u hep beraber üçüncü lige taşırsak, ekonomik olarak yükümüz federasyondan ve spor totodan gelecek paralarla biraz daha rahatlayacak. O zaman ligde kalıcı bir takım olabiliriz. Hepimize çok görevler düşüyor, bu zoru da birlikte başaracağız" dedi.
Kulüp Başkanı Kemal Sayın da söz alarak özetle, "Sökespor'u geçen sezon her kategoride şampiyonluğa taşıdık. Son dönemlerde biraz ekonomik sıkıntılar çektik, canımız sıkıldı, bazı sözler söyledik, başkanımızı kırdık. Ben; dün akşam da başkanımdan özür diledim, bugün de yaptığım o açıklamalar nedeniyle huzurlarınızda başkanımdan özür diliyorum. Dün akşam ortak bir liste hazırladık ve listemiz iddialı oldu. Ben inanıyorum ki, bu sezon da şampiyonluğa oynayacağız hatta yüde 80 şampiyon olacağız" dedi.
Kongrede gündem maddeleri görüşülerek tek tek kabul edilirken, yapılan kapalı zarf usulü oylama sonucuyla Sökespor yönetimi şu isimlerden oluştu:
Başkan: Kemal Sayın, Yönetim Kurulu Asil üyeleri: Yalçın İkizek, Ahmet Karakaş, Coşkun Oruçyüz, İsmail Akalın, Haluk Kutlay, Kasım Üzüm, Murat Turan, Levent Taşyakan, Gökhan Çavaş, Yusuf Günal, Yüksel Kavas, Alpaslan Küçükali, Tamer Makaraç, Ümit Akpınar.
Denetim Kurulu Asil üyeleri:Coşkun İltüzer, Abdullah Arıcı ve Yusuf Yaya.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.