Sökespor’da bir flaş transfer daha

Sökespor’da bir flaş transfer daha

Sökespor’da bir flaş transfer daha


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Sökespor Kulübü Transfer Komitesi bir süredir devam eden görüşmeler sonrasında geçtiğimiz sezon Çiğli Belediyespor ve Anadolu Üsküdar"da forma terleten orta saha oyuncusu Fikret Enhoş"u da renklerine bağladı.
Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin"in görüş ve önerileri doğrultusunda transferde hız kesmeyerek toplamda 11 futbolcuyu kırmızı lacivertli renklere bağlayan Sökespor son olarak Fenerbahçe Spor Kulübü"nün altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Üsküdar Anadoluspor"da forma giyen ortasaha oyuncusu Fikret Enhoş ile de anlaşma sağladı.
“SÖKESPOR DEV
ADIMLARLA GELİYOR”
BAL Ligi"nde 12 maçta 3 gol atan ve ayrıca TFF 2. ve 3. Lig tecrübesinin yanısıra Türkiye Kupası müsabakalarında da 2 karşılaşmaya çıkan Enhoş ve bünyesine kattığı birbirinden yetenekli futbolcular ile yeni sezonda rakiplerinin korkulu rüyası olacak Sökespor"un profesyonel lig hedefine şartlandığını belirten Basın Sözcüsü İsmail Akalın, “Sökeliler bize gerekli desteği ve güveni esirgemesin. 2 sene sonra profesyonel ligdeyiz. Sökespor dev adımlarla geliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.