Sökespor'da Çine Madranspor hazırlıkları başladı

Sökespor'da Çine Madranspor hazırlıkları başladı

Sökespor'da Çine Madranspor hazırlıkları başladıKolcu: Çine deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz

Gerçek Gazetesi
Çine Madranspor maçının hazırlıklarına bugün Söke Şehir Stadında başlayacak olan Sökespor'da sakat ve cezalı futbolcu bulunmaması sevindiriyor.
Sökespor Antrenörü Kerrar Kolcu, futbolcular arasında birlik ve beraberliğin çok iyi olduğunu söyleyerek, "Kıskanılacak bir ekibe sahibiz. Rakiplerimiz Sökespor'un gücünü biliyorlar. İlk yarıda şanssızlıklar yaşamıştık. Artık ileriye bakıyoruz. Puan kaybına tahammülümüz yok.
Deplasman ve zirveye oynayan takımlardan puan alma başarısı gösterdik. İlk yarıda bizi yenen rakiplerimizden de rövanşları aldık. İlk yarıda Kuşadası"nda yenildiğimiz Kuşadası Gençlikspor"u da Söke"de yendik. Grupta ikinci sırada olan Çine Madranspor'la 36 puana sahibiz. Lider durumundaki Didim Belediyespor 39 puana sahip. Aramızdaki puan farkı 3. Güzelçamlıspor, Davutlarspor ve Köşkspor'la Söke'de oynayacağız. Üç karşılaşmadan da 9 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Camia olarak tek vücut olduk. Taraftarlarımızın da desteğiyle Sökespor'u üçüncü lige terfi maçlarına göndereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.