Sökespor'da hedef mutlak galibiyet

Sökespor'da hedef mutlak galibiyet

Kolcu: Liderliğimizi sürdürmek için puan almamız şart

Arif AKÇAY
Gerçek Gazetesi
Aydın Amatör Küme Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi vermekte olan Sökespor, Bozdoğan deplasmanından da puanla dönebilmek için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.
Ligin tamamlanmasına 5 hafta kala pazar günü Bozdoğan Belediyespor deplasmanından mutlaka puanla dönmeleri gerektiğini belirten Sökespor Antrenörü Kerrar Kolcu, "Galibiyetle dönmemizi engelleyecek hiçbir faktör yok. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmayışı önemli. Bozdoğan Belediyespor maçı zor bir deplasman olacak ancak şampiyon olmak istiyorsak kayıpsız geçmemiz lazım. Futbolcularımız istim üzerinde. Takım olarak gereken mücadeleyi vereceğiz. Ancak, Bozdoğan deplasmanında da taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bozdoğan'a lider gidip lider olarak dönmek istiyoruz" dedi.
Sökespor Klüp Başkanı Sebahattin Candal da gazetemize yaptığı açıklamasında "ligin sonuna hızla yaklaşıyoruz. Bugün itibarıyla bize yakın ikinci takım arasında bir puan öndeyiz. Hedefimiz bu haftadan itibaren hiç yenilgi almadan ligi 58 puanla tamamlayıp şampiyon olmak ve 3. Lig’e terfi maçlarına katılmak. Pazar günü Bozdoğan'da oynayacağımız karşılaşmada da taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. 16 Mart 2008 Pazar günü grubumuzda oynayacağımız son maçı şampiyon olarak tamamlamayı hedefliyoruz. Biz oyuncularımızla, yönetimimizle ve taraftarımızın desteğiyle şampiyon olacağımıza inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.