Sökespor’da özlem bitiyor

Sökespor’da özlem bitiyor

Sökespor’da özlem bitiyor


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
İkinci yarının ilk sınavında kendi sahasında Nazilli Pamukspor"u ağırlayacak olan Sökespor"a ikinci yarı heyecanı sardı. İlk yarıyı lig üçüncüsü olarak tamamlayan kırmızı lacivertlilerde hedef ligi ilk takım arasında yer alıp üçüncü lig heyecanına katılmak.
İkinci yarı hazırlıklarını antrenör Kerrar Kolcu nezaretinde sürdüren kırmızı lacivertlilerde ikinci yarıya Pamukspor karşısında güzel futbol ve galibiyet ile başlamak arzusundalar. Ligin ikinci yarısında fikstür avantajını değerlendirerek daha dikkatli olmak zorunda olduklarını söyleyen antrenör Kerrar Kolcu, “Devre arasını iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Takım içinde birlik beraberlik ve arkadaşlık ilişkilerinin çok iyi düzeyde. Taraftarlarımızın da desteği ile ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak arzusundayız” dedi.
Sökespor"u yoğun maç trafiği bekliyor.
Aydın Amatör Süper Lig"de verdiği mücadelenin yanı sıra alt yapıya verdiği önemle de dikkat çeken kırmızı lacivertlileri önümüzdeki hafta yoğun maç trafiği bekliyor.
Alt yapıda mücadele  eden sporcuların büyük bölümün öğrenci olması nedeniyle sömestre tatilinde hafta arasına maç programı olması Sökespor"uda hareketlendirdi.
MAÇ PROGRAMI:
24 Ocak 2009 Cumartesi:
İncirliova A Genç -Sökespor A Genç
25 Ocak 2009 Pazar:  
Sökespor-Nazilli Pamukspor(Süper Lig)
27 Ocak 2009 Salı: 
Sökespor-G.Çamlıspor (U-15)
28 Ocak 2009 Çarşamba: Sökespor-Yıldız Fener (U-14) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.