Sökespor’dan buruk açılış

Sökespor’dan buruk açılış

Yeni sezonu sade bir törenle açan Aydın Süper Lig ekiplerinden Sökespor, sezon açılışında ağırladığı Muğla temsilcisi Bodrumspor’a 3-1 mağlup oldu.

Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi

Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan’ın da izlediği sezon açılış töreninde eski ve  yeni transferler taraftarlara tanıtıldı. Son gün transferi olarak Menemenspor’dan alınan libero Murat ve Kuşadası Gençlikspor’dan Serdar Barışık’da sezon açılış törenine katılması sürpiz oldu.
Muğla süper amatör kümenin iddialı ekiplerinden Bodrum spor karşısında ilk yarıyı 2-1 yenik kapatan kırmızı lacivertliler karşılaşmayı 3-1 kaybederek  sezon açılışında taraftarlarına hayal kırıklığı yarattılar. 
Sökespor Kulüp Başkanı Musa Manav geçtiğimiz sezon 3. Lig kapısında dönüldüğüne dikkat çekerek, “Hazırlık maçlarını  ölçü olarak kabul etmemiz mümkün değil, futboldan memnunuz. Teknik kadromuzun talepleri doğrultusunda transferlerimizi devam edeceğiz. Zira son üç, dört sezondur Sökespor 3. Lig’in kapısından şansızlıklar sonucu dönmüştür, artık bu sezonda 3. Lig kapısından dönme lüksümüz yok. Hedef önce İl şampiyonluğu ardından terfilerde 3. Lig biletini almak, futbolcularımıza ve teknik kadromuza bu konuda güveniyor ve inanıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum