Sökespor’lu Kutsal Çolak’ta cimbom mutluluğu

Sökespor’lu Kutsal Çolak’ta cimbom mutluluğu

Sökespor alt yapısı futbolcularından Kutsal Çolak, şorya da yapılan seçmelerde Galatasaray’ın alt yapısına seçilmeyi başarması kırmızı lacivertli camiada mutluluk yaşattı.


Necati Maldar
Gerçek Gazetesi

Sökesporun açmış olduğu yaz futbol okulunda  keşfedilerek kırmızı lacivertli takıma alınan minikler ve yıldızlar kategorilerinde sergilediği futbol ile dikkat çeken Kutsal Çolak’da Cim Bom’lu olma sevinci.
1996 doğumlu olmasına rağmen şimdiden 1.60’lık boya sahip olan Kutsal Çolak geçtiğimiz hafta içersinde İstanbul’da yapılan ve üç yüz sporcunun katıldığı seçmelerde kendi yaş grupları içersinde seçilen son sekiz futbolcu arasında yer almayı başardı.
Hem sağ hem de sol ayağını çok iyi kullanmasının yanı sıra yaşıtlarına göre boy avantajına sahip olan genç futbolcunun okul sorununun da Galatasaray Kulübünce çözüleceği öğrenildi.
En büyük hayalinin bir gün Galatasaray’da forma giyebilmek olduğunu söyleyen başarılı futbolcu Kutsal Çolak ”Bu hayalime kavuşmak için ilk ciddi adımı attığımı düşünüyorum. şorya da seçmelere girebilmek bile ayrı  bir heyecan verdi, bundan sonra futbolumu daha da ileriye taşımayı gayret edeceğim”dedi.
Kendisini yetiştiren Sökespor’daki antrenörleri Cemal Gürgün ve Sami Barışık başta olmak üzere  kırmızı lacivertli yöneticilere teşekkür eden Kutsal Çolak spordaki başarısının  yanı sıra efendi kişiliği ve saygılı tavırları ile de dikkat çekmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum