Sökespor’lu Saliou, Türk vatandaşı olmak istiyor

Sökespor’lu Saliou, Türk vatandaşı olmak istiyor

Sökespor’lu Saliou, Türk vatandaşı olmak istiyor


Gerçek Gazetesi
Sökespor"a geçtiğimiz sezonun ikinci yarı başında gelen ve geçirdiği başarılı sezonun ardından bu sezon attığı kadar attırdığı gollerle adından söz ettiren Senegalli El Hadji Saliou, Türkiye vatandaşı olmayı arzu ediyor.
Türk olmak istediğini hafta içinde yapılan çift kale çalışması öncesi kendilerini ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi"ye ileten başarılı forvet oyuncusu El Hadji Saliou; “Bir buçuk yıl önce geldiğim Türkiye"yi çok sevdim. Söke de çok yalnızlık hissetmiyorum. Yaşım daha çok genç. Türkiye"nin futbolda Avrupa"ya açılan bir pencere olduğunu düşünmekteyim. Hayalimdeki Avrupa"da futbol için Türkiye liglerinde oynamam, kendimi geliştirmem lazım. Bu nedenle Türk vatandaşlığına geçerek daha üst liglerde forma giymeyi arzu ediyorum” dedi.
Sökespor"da forma giyen Senegalli futbolcuları El Hadji"nin amatör küme için çok lüks olduğunu söyleyen Sökespor Kulübü Genel Sekreteri İrfan Toprakkaya da, ”Senegalli futbolcumuzun takımımıza katkısı çok büyük. T.C vatandaşı olmak için çok arzulu olmasına hak veriyoruz. Umarım bu arzusu yerine gelir” diye konuştu.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.