Sökespor'u Süper Amatör Lig Aydın Grubu'nda şampiyon yapmayı başaran Kul

Sökespor'u Süper Amatör Lig Aydın Grubu'nda şampiyon yapmayı başaran Kul

√ Kırmızı-Lâcivert renklere gönül verenlerin sabırsızlıkla 3. Lig'e terfi maçlarını beklediklerini söyleyen Candal, "Üzerimizde taraftarların çok büyük baskısı var. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız sorumluluklarının bilincinde" dedi

İmdat GÜÇLÜ
Gerçek Gazetesi
Deplasmanda oyananması gereken son maçı da Söke'ye aldırdıklarını söyleyen Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal, "Son maçımız deplasmandaydı. Rakibimiz S.H.Ç.K.Spor'un küme düşmesi kesinleşti. Rakip sahada oynaması kendileri için dezavantaj yaratmıyor. S.H.Ç.K.Spor yöneticileri şampiyonluk turunu Söke'de atmamız yönündeki talebimizi sıcak baktılar. Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Baki Aslantaş da isteğimizi geri çevirmedi. Kendilerine teşekkür ederiz." dedi.
Süper Amatör Lig Aydın Grubu'nda şampiyon olunduğunu ancak, 3. Lig'e çıkmadan rahat etmeyeceklerini söyleyen Sebahattin Candal, "Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi maddi ve manevi desteğini hiç bir zaman esirgemedi. Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Söke Garnizon Komutanı Kur. Alb. İlker Koçak ve Söke Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin de hep yanımızda yer aldılar. Bu uyum başarıyı getirdi. 20 haftadır yenilmediğimiz gibi, Sökespor amatör kümeye düştüğünden beri ilk defa şampiyonluk yaşadı. Amatör küme şampiyonluğu bizim için yeterli değil. Hedefimiz 3. Lig'e çıkmaktı. Söke halkı başarının devamını istiyor. Bu yönde büyük bir bakı var. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız sorumluluklarının bilincinde. Başkan Necdet Özekmekçi'nin, 2004 yerel seçimlerinde Sökespor'un 3. Lig'e daha sonrada 2. Lig'e çıkması için destek sözü vardı. Göreve geldiği tarihten bugüne kadar desteğini esirgemedi. 3. Lig'e terfi maçlarına daha öncede katıldık ve elendik. 3. Lig özlemimiz gerçekleşmedi. Şimdi şampiyon olarak terfi maçlarına katılacağız. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Sökespor'un 3. Lig'e çıkması için destek sözü veren ve bu sözünü yerine getiren Başka Necdet Özekmekçi'ye 3. Lig hediye etmek istiyoruz. Artık görev teknik heyet ve futbolcularımızın. Onlar da kendilerini gösterme fırsatı bulacaklar. Sergileyecekleri futbolla belkide çok güzel transferlere imza atacaklar. Çünkü bu karşılaşmaları, Türkiye ve dış ülkelerden futbol adamları takip ediyorlar. Futbol üç ihtimalli bir spor karşılaşması. İşin içinde yenilmekte var. Belki yine elenebiliriz. Elbetteki bu dünyanın sonu değil. Fakat kadro olarak kaliteli futbolculardan oluşan bir ekibiz. Daha önce profesyonellik yaşamış, 3. Lig'e terfi maçlarında forma giymiş ve 3. Lig'e çıkma başarısı elde etmiş futbolcularımız var. Takım içerisinde birlik ve beraberlik çok yüksek. Uyumlu bir takımız. Bu nedenle terfi maçlarından 3. Lig bileti alarak ayrılacağımıza inanıyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum