Sökespor’un transfer atağı sürüyor

Sökespor’un transfer atağı sürüyor

Sökespor’un transfer atağı sürüyor


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Transferde hareketli  günler yaşayan  Sökespor, dış transferde Yıldız Fenerde  forma  giyen  Sökeli Alper Demirel ve Gönenspor"da oynayan bir başka Sökeli  genç  yetenek Muzaffer Beylen (Muzo)"i renklerine  bağladı.
İzmir Urlaspor"dan da üç futbolcu ile  görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Sökespor Kulüp Başkanı Sezgin Kazan, “Bugün ya da yarın sürpiz transferlerle kadromuzu güçlendirmeye  devam edeceğiz” dedi.
SAMED ve SALİOU TİRESPOR"A  ÇOK YAKIN..
Hafta içersinde Tiresporlu yöneticilerin iki kez gelip gitmesinin ardından ısrarla istedikleri santrafor Samet ve Senegalli Saliou"nun sarı kırmızılı yöneticilerle anlaşma yolunda ciddi mesafe aldıkları ve her iki futbolcununda Tirespor"a çok yakın oldukları öğrenildi.
DOĞAN GÜZEL ARTIK MUĞLASPOR"LU OLDU
Sökesporun alt yapısından yetişen, bu sezon antrenör Kerrar Kolcu tarafından A takımda forma şansı tanınan genç savunma oyuncusu Doğan Güzel, 3. Lig"in yeni ekibi Muğlaspor"a  transfer oldu. Antalya"da  Muğlaspor ile  oynanan 3. Lig yarı final  maçında ortaya koyduğu  güzel futbol ile bir anda  yeşil beyazlıların transfer listesine giren Doğan Güzel, kendisini Muğlaspor"lu yapan imzayı attı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.