Söke’ye Badminton’da İl Birinciliği

Söke’ye Badminton’da İl Birinciliği

Söke’ye Badminton’da İl Birinciliği


Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Sadullah Kuşada İlköğretim Okulu Söke"ye Badminton"da il birinciliği getirdi. Aydın birincisi Sadullah Kuşada İlköğretim Okulu Badminton Takımı Türkiye Şampiyonası"nda Aydın ilini temsil edecek.
Öğretmeni Serhat Hun çalıştırdığı Muzaffer Candal, İlker Bozdağ, Mahir Nalbant, Kaan Alp Yüksel ve Hasan Yavaş'tan oluşan Sadullah Kuşada İlköğretim okulu Badminton Takımı Aydın Birincisi olarak Türkiye birinciliği turnuvasına katılmaya hak kazandı.
“İLGİ ÇOK AZ”
Türkiye"de ilginin çok olmadığı spor dalları arasında olması nedeniyle üzüntü yaratan Badminton dalında yapılan müsabakalara ilginin az olması dikkat çekiyor. Okullar arası müsabakaların mevsimin en soğuk günlerine denk getirilmesi öğretmen ve öğrencileri zor durumda bırakıyor. Spor salonlarında ısıtma sorunu gündeme gelirken, Aydın ilinde yapılan Badminton müsabakalarının kapanışında kupa ve madalyaları verecek yetkili dahi bulunamadı. Okullar arası müsabaka programlarının ilginin artabileceği zamanlarda yapılması veya müsabakalara ilginin arttırılması için çalışmaların yapılması isteniyor. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.