SÖKE’YE DÖRT DÖRTLÜK BİR CADDE DAHA GELİYOR

SÖKE’YE DÖRT DÖRTLÜK BİR CADDE DAHA GELİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Söke’nin merkez mahallelerinde başlayan altyapı ve sıcak asfalt seferberliğinde sıra Bayındır Caddesi’nde...

haber-ici-(2)-001.jpgSöke’nin önemli caddelerinden biri olan Bayındır Caddesi’nde doğalgaz ve Telekom çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir ekipleri bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte Albayrak Caddesi’nde yaptığı önemli projenin bir benzerini Bayındır’da yapacak. İçme suyu parsel bağlantıları başta olmak üzere kanalizasyon dışında yapılması gereken tüm alt yapı çalışmalarının yapılacağı caddede son olarak sıcak asfalt, kaldırım, hız kesiciler ve trafik ışıklarının takılması ile cadde vatandaşların hizmetine sunulacak.  Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,”Söke’mizde güzel bir projeye daha başlıyoruzi Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ASKİ çalışmalarına başlayacak ve 45 gün gibi bir sürede tamamlayacak” dedi.  

Söke’nin Albayrak’tan sonra en önemli ve işlek caddelerinden birisi olan Bayındır Caddesi’nde çalışmalar başlıyor. 

haber-ici-(3)-001.jpg
SÖKE’YE DÖRT DÖRTLÜK BİR CADDE DAHA GELİYOR
Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Söke’nin içinde yapılmayan yol kalmayacak talimatı üzerine çalışmalarına son hız devam eden Büyükşehir ASKİ ekipleri Bayındır Caddesi’nde doğalgaz ve Telekom’un çalışmalarını bitirmesinin ardından kısa bir süre içinde içme suyu parsel bağlantıları, yağmur suyu kanalları, ana içme suyu borularında gerekli yerlerde değişim, mazgallar gibi alt yapı çalışmalarına başlayacak. Alt yapının bitmesi ile de sıcak asfalt, kaldırım, hız kesiciler, aydınlatma gibi üst yapı çalışmalarına başlanacak. Kısacası Söke halkı çalışmalar bittiğinde dört dörtlük bir caddeye daha kavuşmuş olacak. 
AKKENTLİ:”VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİ BİZİM İÇİN ÖN PLANDADIR”
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli; “Bayındır caddesindeyiz Bayındır caddesi vatandaşların yapılması konusunda yoğun talebi olan bir yer. Doğalgaz, Telekom gibi altyapı kurumlarının burada çalışmaları vardı. En son bu altyapı kurumları çalışmalarını bitirdiler. Biz ASKİ olarak önümüzdeki günlerde çalışmalara başlıyoruz. Sayın başkanımızla dün yaptığımız görüşmede esnaf arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızla çalışmaların ne zaman başlayacağıyla ilgili bir çalışma yürütelim dedik. Bizim için esnaf görüşleri önemli vatandaşın ve onların mağdur olmaması lazım. Yaptığımız görüşmelerde vatandaşlarımızın bir kısmı hemen başlamasını, bir kısmı da şubat sonu başlamasını istiyor. Biz ASKİ olarak hazırız yarın desek yarın başlarız, her türlü hazırlığımız tamam. Ama neticede vatandaşlarımız isteği doğrultusunda yapacağız. Kısa sürede 45 gün de ASKİ olarak bitirmeyi öngörüyoruz. Üst yapı çalışmalarını tamamlarken kaldırım çalışması da yapacağız. Vatandaşlarımız aydınlatma direkleri de istiyorlar. Hangi noktada nasıl daha iyi olura bakıyoruz aynı Albayrak caddesinde olduğu gibi. Sıcak asfalt çalışması bittikten sonra vatandaşlarımız araçların yavaş geçmesi için hız kesici talepleri de var. UKOME ile görüştükten sonra projenizin içine alacağız. Güzel bir proje ortaya çıkacak. ASKİ 45 gün içinde çalışmalarını bitirdikten sonra üst yapıyla ilgili ne gerekiyorsa trafik ışıklandırmaları, duraklar, levha ve aydınlatmaları hepsini yapacağız. Bu asfalt sezonunda Bayındır Caddesi’ni tamamlayıp vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Bayındır Caddesi’ni vatandaşlarımıza, Söke’ye, Aydın’a ve Büyükşehir Belediyemize yakışır bir şekilde yapacağız.” şeklinde konuştu.

haber-ici-(4)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.