SÖKE’YE HİZMETE RED OYU VERENLERE MİLLETİMİZ HESAP SORACAKTIR

SÖKE’YE HİZMETE RED OYU VERENLERE MİLLETİMİZ HESAP SORACAKTIR

İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez; "Belediye meclisinde Cumhur İttifakı üyelerinin siyasi bir hamle yaparak Söke'ye yapılmak istenen hizmetin önüne geçmek istediler. Tarih onları acıyla hatırlayacaktır" dedi.

İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez Söke Belediye Meclisinde yaşanan olaylarla ilgili bir yazılı basın açıklaması yaptı. Çelikez açıklamsında şunları söyledi:

"Söke Belediye Meclis’inde yapılan oylamada Cumhur ittifakımızın üyeleri olarak İyi partili arkadaşlarımız evet oyu kullanmışlardır. Çünkü bizler Söke’ye hizmet için bu görevlere geldik. Halkımıza meydanlarda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte söz verdik. Güllübahçe Mahallemize Büyükşehir Belediyemiz kanalizasyon hatlarını yaptı. Daha sonra üst yapısını tamamladı. Şimdi ise Biyolojik Arıtma tesisi yapılacak. Özlem Başkanımız ben bu yatırımı yapacağım diyor Büyükşehir meclisinden yetki alınıyor. Bu yatırıma hayır demek Söke’ye ihanet denektir. Söke’ye bir tuğla koyanı başımızın üstünde taşırız. Biz Söke için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarız. Halkın Söke’ye hizmet için oy verip Söke Belediye Meclisine gönderdiği üyelerin hizmet gelmesine red oyu vermesinin gereğini Söke halkı yapacaktır. Biz her zaman Millet İttifakının birlik berberlik ruhuna hareket edeceğiz. Halkımızın yanında olacağız. İyi partili meclis üyelerimizin elleri Söke’ye yatırım her zaman havada olacaktır. "

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.