SÖKE’YE KARNESİ BAŞARI DOLU EMNİYET MÜDÜRÜ GELİYOR

SÖKE’YE KARNESİ BAŞARI DOLU EMNİYET MÜDÜRÜ GELİYOR

Aydın’ın Söke İlçesi yeni emniyet müdürünü bekliyor. Söke İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Şipal’in başmüfettiş olmasının ardından yeni emniyet müdürünün kim olacağı merak konusu olmuştu.

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine karnesi başarılarla dolu emniyet müdürü Fatih Demiralp getirildi. Aydın’da iki ilçeye, yeni emniyet müdürü atandı. Yaklaşık 3,5 yıldır Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Yalçın Şipal birinci sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi ederken, Polis başmüfettişi oldu. Şipal’in yeni görevi ile birlikte Aydın İl Emniyet Müdürlüğü içerisinde de yeni görevlendirmeler yapıldı.

Yalçın Şipal’in terfi ederek ayrıldığı Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne İncirliova Emniyet Müdürü Fatih Demiralp atandı. Sırayla İzmir, Erzurum, Zonguldak ve Aydın’da görev yaptıktan sonra 2015 yılında 6 aylık bir süre geçici görev yaptığı İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü‘ne atanan Demiralp, görev yaptığı yerlerde göstermiş olduğu başarılarla tanınıyor.

Özellikle hırsızlık ve uyuşturucu gibi olaylara karşı önemli mücadeleler veren Demiralp’in Söke için çok doğru bir atama olduğu belirtiliyor. Demiralp’den boşalan İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine ise  Alpaslan Arıcılar getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.