SÖKTAŞ EFELER şampiyon oldu

SÖKTAŞ EFELER şampiyon oldu

SÖKTAŞ EFELER : 5 KARADENİZLİLER: 4

BELEDİYE BAŞKANLIĞI FUTBOL TURNUVASINDA
SÖKTAŞ EFELER şampiyon oldu
SÖKTAŞ EFELER : 5
KARADENİZLİLER: 4
Saha:Cumhuriyet
Hakem:Yaşar Var(4)
SÖKTAŞ EFELER:
Emre Akkuş (5), Murat Döndü(4), ”Ozan Avcı (3), ”Yadigar Yöndem (3), ”İsmail Önal (4), ”Selçuk Maltepe (3), Serdar Çelebi (3), Özgür Güdükcan (3)
KARADENİZLİLER:
Özgüler Bayrak (4), Serkan Özcan (3), Bayram Tayar (5), Recep Çelik (5), Mahmut Civelek (4), ”Mustafa Kemal Baykan (1), ”Cüneyt Özkaran 3)
Goller: Dak.34 Mahmut Civelek, 55 Bayram Tayar (Karadeniz) Dak. 45 Murat Döndü, Dak. 58 İsmail Önal (Söktaş Efeler)
Penaltı Golleri:
Cüneyt Özkaran, Mustafa Kemal Baykan, Serkan Özcan, Recep Çelik (Karadenizliler)
Selçuk Maltepe, Özgür Güdükcan, Serdar Çelebi, Ozan Avcı, Emre Akkuş (Söktaş Efeler)
Sarı Kart:
Recep Çelik (Karadenizliler)
Finalde Karadenizliler Derneğini penaltı atışları ile 5-4 yenen Söktaş Efeler Söke Belediye Başkanlığı Turnuvasının şampiyonu oldu.Turnuvada Karadenizliler Derneği 2.nci,Esnaf(3) takımı 3.ncü,Esnaf(1)takımı 4.ncü olurken Aydem en centilmen takım seçildi.Turnuvada 26 gol atan Esnaf(3)futbolcularından Yiğit Atacan gol kralı oldu.

Necati MALDAR
Ger­çek Ga­ze­te­si
Nefes kesen final maçında normal süresi 2-2 sona eren karşılaşmada Şöktaş Efeler penaltı atışları ile Karadenizliler Deneği"ni 5-4 yenerek şampiyonluk kupasına uzandı.
5 Nisan pazartesi akşamı 24 takımın dört ayrı grupta başlattığı mücadelenin finali turnuvaya yakıştı. Seyirci rekorunun kırıldığı maça "küfüre hayır" pankartı ile çıkan bordo mavililere türibinlerden alkış gelirken, seronomide Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna her iki takım futbolcularına ve hakem Yaşar Var"a başarı diledi. Final maçına yakışır şekilde çekişmeli, futbol adına güzelliklerin olduğu karşılaşmada her iki ekip önce savunma güvenliklerini düşünürken kontrataklarla gol aradılar. Efeler Özgür ve Selçuk ile rakip kalede sık sık gol aramaya çalışırken Karadenizliler Bayram ve Recep ile etkili olmaya çalıştı. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın i kinci yarısına Karadeniz ekibi fırtına gibi girdi. Karşılaşmanın 34. dakikasında sol kanattan gelişen atakta Söktaş savunmasının hatasını affetmeyen Mahmut Civelek"in plasesi ağlara gitti 0-1. Golün şokunu atlatan Söktaş Efeler bir yandan savunma güvenliğini elden bırakmazken bir yandan da ani geliştirdiği ataklarla beraberliği aradı. Nitekim maçın 45. dakikasında Murat Döndü skora denge getirdi.1-1. Karşılaşmanın sonlarında heyecan ve tempo yükselirken usta golcü Bayram Tayar fırsatçılığını bir kez daha göstererek skoru 1-2 yaptı. Karşılaşma bu skorla bitmesi beklenirken sakatlanan Yadigar"ın yerine oyuna giren Söktaş Efeler"den İsmail Önal"ın 58. dakikada attığı mükemmel gol skoru bir kez daha dengeledi. 2-2. Karşılaşma 2-2 berabere bitmesinin ardından penaltı atışlarına geçildi.
Penaltı atışlarında Söktaş Efeler adına; Selçuk Maltepe, Serdar Çelebi, Özgür Güdükcan, Ozan Avcı, Emre Akkuş penaltı atışlarını gole çevirirken İsmail Önal"ın penaltısını kaleci Özgürel kurtardı. Karadenizliler adına ise; Cüneyt Özkaran, Recep Çelik, Serkan Özcan, Mustafa Kemal Baykan penaltılarını gole çevirirlerken Bayram Tayar ve kaleci Özgürel Bayrak ise atışları değerlendiremediler.
KUPA TÖRENİ
YAPILDI
Turnuvada dereceye takımların kupaları final maçı sonrası Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı, Levent Tuna, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Muslu, komisyon üyeleri Hüseyin Akaya, Orhan Zararsız tarafından verildi. Kupa töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı, turnuvaya katılan tüm takımlara, yöneticilere ve hakem triosuna teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.