SONUNDA İSYAN ETTİ... "CUMHURBAŞKANINA PANKART AÇACAĞIM"

SONUNDA İSYAN ETTİ... "CUMHURBAŞKANINA PANKART AÇACAĞIM"

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli Hasan Kılıç'ın kimlik bilgileri ele geçirilerek, Aydın Valisi ile Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen kurgu ihbar mektubu olayı sümen altı yapılmak istendiği iddia ediliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli Hasan Kılıç'ın kimlik bilgileri ele geçirilerek, Aydın Valisi ile Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen kurgu ihbar mektubu olayı sümen altı yapılmak istendiği iddia ediliyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne düzmece ihbar mektubu ile kumpas kurdukları belgelenen Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Aydın ile kardeşi Emin Aydın hakkında yargının sessizliğe bürünmesi tepki çekiyor.

SONUNDA İSYAN ETTİ
Hasan Kılıç'ın kişisel bilgilerini ele geçirmek suretiyle iftira içerikli ihbar mektubu hazırlayan Mehmet ve Emin Aydın kardeşler hakkında şikayetçi olan itfaiye personeli yargılama süreci konusunda kendisine hiçbir bilgi verilmemesi nedeniyle sonunda isyan etti.
Büyük bir iftiraya uğradığını belirten Hasan Kılıç, "kimlik bilgilerim çalınarak, benim adımla iftira dolu mektuplar yazıldı. Yazanları Devletimiz tespit etti, adalete bildirdi. İftira mektubunu yazanlar itiraf etti ama ortada bir dava yok. Aydın adliyesine seslendim olmadı, Aydın Valiliğine seslendim olmadı, Cumhurbaşkanımıza mektupla derdimi haykıracağım artık. Açık ve kanıtlı bir şekilde iftiraya uğradım hâlâ 'dava açılacak' diye bekliyorum. Geciken adalet adalet değildir. Sayın Cumhurbaşkanımın ilk mitingi neredeyse gidip orada pankart açacağım artık" şeklinde isyan etti.

FETÖvari KUMPAS GİRİŞİMİ
Hatırlanacağı üzere; Mehmet ve Emin Aydın kardeşler tarafından hazırlanan düzmece ihbar mektubuyla kamuoyu ve Devlet kurumları kandırılmaya çalışılarak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na tam bir FETÖ’vari kumpas kurulduğu anlaşılmıştı.

KUMPASIN AYRINTILARI "PES!" DEDİRTTİ
Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin 30 yıllık çalışanı Hasan Kılıç'ın cep telefonuna PTT’den 17 Aralık 2021 tarihinde kendi adına yapılmış bir gönderiye ilişkin bilgilendirme mesajı gelmesiyle anlaşılan kumpas girişimi pes dedirtmişti. Hasan Kılıç isimli devlet memuru e-devlet’ten yaptığı sorgulama neticesinde Aydın Valisi’ne ve Aydın Cumhuriyet Başsavcısı’na kendisi tarafından bir posta gönderildiği bilgisine ulaşmış ve yaptığı inceleme sonucunda ahlaksız kumpas girişimi ortaya çıkmıştı. Hasan Kılıç'ın Aydın PTT Baş Müdürlüğü’ne giderek yetkililerle görüşmesi ve böyle bir posta göndermediğini beyan etmesi üzerine yapılan incelemede bu mektupların Denge Gazetesi çalışanı bir kadın tarafından gönderildiği tespit edilmişti. Bu işlem için Hasan Kılıç'ın şahsına ait telefon numarası, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ve adres bilgileri kullanıldığı anlaşılmıştı.
CUMHURBAŞKANI MİTİNGİNDE PANKART AÇACAK
Yapılan bu sahte işlem karşısında savcılığa suç duyurusunda bulunan Hasan Kılıç, 2021 yılı Aralık ayından beri hiç bir gelişme yaşanmamasına anlam veremediğini beliriyor. Mağdur olduğunu ve suç duyurusunda bulunduğu halde yargı mercii tarafından kendisine hiç bir bilgi verilmediğini belirten Hasan Kılıç çareyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk mitinginde arayacağını ve pankart açacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.