SOSYAL MEDYA VEKİL YAVUZ’U “İNCİTTİ”

SOSYAL MEDYA VEKİL YAVUZ’U “İNCİTTİ”

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un mahalle halkının doğalgaz talebini iletmek üzere kendisini ziyaret eden Konak Mahalle Muhtarı Galip Hanaylı’ya söylediği sözler gündemi meşgul etmeye devam ediyor

Sökeliler, muhtarlara karşı yaptığı hakaret dolu konuşmaları nedeniyle tepkileri üzerinde toplayan Vekil Yavuz’dan özür bekliyor. 

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, son günlerde milletvekili olarak Aydın’a yaptığı hizmetlerle değil mahalle muhtarlarına sarf ettiği hakaretlerle gündemde yer alıyor. Son olarak Konak Mahalle Muhtarı Galip Hanaylı’yı hedef aldı.

Milletvekili Yavuz,  Söke ziyareti sırasında mahallelinin doğalgaz talebini ileten Muhtar Hanaylı’nın aynı talebi Milletvekili Mustafa Savaş’a da iletmesi nedeniyle adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Vekil Yavuz, Hanaylı’yı arayarak bağırıp çağırdı ve  ‘Söke’de ben varım, Mustafa Savaş’ı nasıl ararsın?’ Bir daha beni arama, Mustafa Savaş’ı ara’ dedi.

SÖKELİLER VEKİL YAVUZ’DAN ÖZÜR BEKLİYOR
Gerçek Gazetesi’nde haberin yayınlanmasının ardından vatandaşlardan Milletvekili Metin Yavuz’a adeta tepki yağdı. Vatandaşlar “Muhtar bu konuşmayı herkese anlattı. Özellikle YENİSÖKE Gazetesinden İsmail’e anlattı. Söke’de Metin Yavuz’un böyle hareketlerini bilmeyen yok. Son günlerde iyiden iyiye küfürbaz oldu. Hatta tehditkar halleri var yakında başına gelecek var kuduran köpek başını yermiş diye bir söz var. Mustafa Savaş açıklama yaptı ancak Söke’de yaşanan gelişmeleri kendisine aktaran partilisine maalesef bu sözleri ilk defa duymuyorum demiş. Biraz da Mustafa Savaş’ın kabahati var Metin Yavuz’u milletvekili yapan kendisi. Muhtar inkar ediyor çünkü baskı yedi. Yazık böyle siyaset olmaz özür dileyeceğine muhtara baskı yapıyor. Metin Yavuz muhtardan ve Söke halkından özür dilemelidir.”dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.