Söylevci; “Basının önemi daha da artmıştır”

Söylevci; “Basının önemi daha da artmıştır”

Söylevci; “Basının önemi daha da artmıştır”

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Aydın Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yazılı basın açıklamasında bulundu.
Basının geçmişte olduğu gibi günümüzde de toplumsal yaşantımızda çok önemli bir yeri olduğunun altını çizen Söylevci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Özellikle günümüzdeki teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi çağında, basının önemi daha da artmış bulunmaktadır.
Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biridir.
Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu içinde görevlerine yerine getiren basın mensuplarımızı takdir etmemek mümkün değildir. Bilginin elde edilmesi ve kitlelere ulaştırılmasına doğru, tarafsız ve hızlı haber iletmeyi ilke edinen tüm basın mensuplarımızın “Basın Bayramını” en iyi dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dileğiyle, sevgi ve saygılar sunarım”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.