SUFİRUHİ...

Kendisinin sufi olduğunu iddia eden ama ruhi bunalımda olduğu her halinden belli organize suçlar bürosu amiri(!) havalarında Metin Can abim benimle ilgili yazdığı yazıda adımı tiye almış.

Anlayacağınız seviye yerlerde bizim Sufiruhi'de…

Sanırsınız ki, büyük dağları kendisi yarattı. İnsanlara tepadan bakan bir şahsiyet olduğunu yazım dilinden anlayabiliyorsunuz. Vücut dili ve konuşma dili aynen yazısına yansıyor abimin.

Asıyor,..

Kesiyor…

Parçalıyor mübarek…

Aydın'ı siyasi, sosyal ve ekonomik olarak kaosa sürükleyen çıkar amaçlı organize bir yapıya karşı mücadele veriyormuş Sufiruhi...

İn abicim o ağacın tepesinden, düşüp yumuşak yerlerini inciteceksin...

Anlayacağınız kendi kendine rol biçiyor abim. Organize suçlar bürosu amiri sanıyor kendisini ama aslında gizli organizatördü… Deşifre oldu. İşbirlikçileri verdiği işi ellerine, yüzlerine bulaştırınca iş başa düştü. Foyası ortaya çıktı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne karşı oluşan şer güçlerin başı. Başkan Çerçioğlu'na karşı gizli kapılar ardında gerçekleşen plânların uygulayıcısı. 

Omuz, omuza mücadele ettiklerini ve mermilere göğüs gerip, siyaset sahnesinde süngü, süngüye birlikte savaştıklarını iddia ettiği Başkan Özlem Çerçioğlu'nu satacak kadar ahlaksız olmadığını iddia ediyor.

Güler misinnnnnn, ağlar mısın?

Abim sen neyin kafasını yaşıyorsun ya!

Yoksa o ağacın tepesinden düştün de bizim mi haberimiz olmadı!

Başkan Çerçioğlu hakkında her türlü dümenin başına geçeceksin... Aydın Valiliği'ni mesken tutacaksın... Valilik yetkilileri gel deyince gidecek, otur dediklerinde oturacaksın... her türlü talimatı ve direktifi alıp, yaşama geçirmek için ne gerekiyorsa yapacaksın... eşek yellendikçe yalan üreten Yalçın Yıldırım'ın internet sitesinde ve kendi köşende ha babam de babam Başkan Çerçioğlu'nun aleyhinde yazacaksın... sonra da kalkıp, Çerçioğlu'nu satacak kadar ahlaksız olmadığını iddia edeceksin.

Geç bunları Sufiruhi…

"Bu şehir soyulurken, kendi menfaatlerimiz için susacak kadar da şerefsiz değiliz.." söylemine katula, katula güldüm.

Sana 24 saat süre veriyorum. Aydın Valisi Erol Ayyıldız ile aranda geçen pazarlığı açıkla. Açıklamazsan ben açıklayacağım. Bu yazıyı yayına verdiğim andan itibaren süren başladı.

Bırak bu delikanlı ayaklarını Metin Can efendi…

Biraz delikanlı olun…

İyi polis, kötü polis rollerini de bırak...

Düne kadar ağa babalarınız gibi saklanıyordun…

Düne kadar Yalçın Yıldırım ve Hasan Kadife'yi ön plâna attın yani kullandın. Ne dediysen yazdılar ne verdiysen kullandılar. Ne zaman ki, Yalçın Yıldırım'ı paketledim sen sahneye çıktın. 

Bu iş sadece Yalçın Yıldırım ve Hasan Kadife olayı değil. Benim bunu bildiğimi sen de çok iyi biliyorsun.

Tehditlerini de kendine sakla. Bu sözlerine karnım tok. Metin Can sözüymüş te siyasi infaz gerçekleşmeden kılıcı kınına girmezmiş te. Bana martaval okuma Metin Can! Elinden geleni ardına koyma. Ne yapacaksan da yap görelim. Senin bu sözlerine benim lügatımda "havlayan köpek ısırmaz" deniyor.

Kendinde olmayan özellikler iman, vicdan ve izanın ben de olup olmadığını sormuşsun. Elbette var ama şu saatten sonra size karşı zerresi bile olmayacak.

Beni, Facebook'tan 65 yaşındaki adamlara delikanlılık yapmakla suçlamışsın. Olayı çoğullaştırmaya çalışmış ve beni karalamaya çalışmışsın. İman, vicdan ve izan sahibi olsaydın dikkat eder, yalan yazmazdın. Ben sadece, düne kadar yaşından dolayı hürmet ettiğim Yalçın Yıldırım'a haddini bildirdim.  Çünkü klozet kapağı ağzıyla şahsıma yönelik çok çirkin sözler sarfetti. Nitemim dakikalar sonra da korkuyla o ahlaksızca yorumlarını yayından çekti. Beni de engelledi ve sitesine erişimimi sonlandırdı.

Ne alâ memleket Sufiruhi…

65 yaşında olduğunu söylediğin adam utanmadan, arlanmadan bana hakaret edecek ve benim elim armut toplayacak. Yok öyle üç kuruşa beş köfte Sufiruhi…

Bana kimse şerefsiz yakıştırmasında bulunamaz. Hele, hele sen hiç bulunamazsın. 

Çünkü şuanda Başkan Çerçioğlu'na karşı şerefsizliğin daniskası uygulanmak isteniyor ve sen bu yapıyı savunuyorsun. Başkan Özlem Çerçioğlu'na kumpas kurulmadığını iddia ediyorsun ama kumpası kuranlardan birisi de sensin. Oyun bozulduğu için de devreleriniz yandı, şirazeniz kaydı. Yanımdaki bir kaç zübükle gündem değiştirmeye çalıştığımı iddia etmen de evdeki hesabınız çarşıya uymadığı içindir. 

Başkan Çerçioğlu'nu itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun ama buna ne senin ne de ağa babalarının nah güçleri yeter. Çünkü Halkçı kişiliğiyle ön plâna çıkan Başkan Çerçioğlu'nun yanında, önünde, arkasında yüz binler var yüz binler.

Senin derdin Erkan Karaaslan ve ekibi değil Sufiruhi! Aydın'ı düşündüğün falan da yok. Sen değil, siz kendinizi düşünüyorsunuz. Saldırdığınız insanları diz çöktürüp bir şeylerin peşindesiniz. Bu uğurda herşeyi deniyorsunuz. Bu sizin için savaş ve her yol mübah diyorsunuz. CHP Genel Merkezi'ni kışkırtmaya ve Başkan Çerçioğlu'na karşı cephe aldırmaya çalışıyorsunuz. Buna da gücünüz yetmez. Yüz binlerin kalbinde taht kuran Özlem Çerçioğlu halkın özlemlerini bir, bir yerine getirdi ve Aydın'ın Özlem'i oldu...

Bence şansını başka kapıda aramalısın...

Ağzın iyi laf yapıyor. Lugatın iyi edebiyatın şahane. Şair ruhlusun da. 

Fakattttttt…

Sen, seni bil sen, seni. Sen, seni bilmezsen patlatırlar enseni…

Tehlikeli sularda yüzüyorsun Sufiruhiciğim…

Yazın baştan sonra tehdit, şantaj ve korku salmaya dayalı. Mafyavari bir üslup kullanmışsın. Dikkat et alışkanlık yapmasın. Sonra bu gibi suçlarla ilgili brimlere hesap verir durumda kalırsın. Benden söylemesi. Anlayacağın kardeş nasihatinde bulunuyorum. Ekonomik sorunlarınızı gidermek için 3-5 zübük bir araya gelmişsiniz ve aba altından sopa göstererek, nemalanmaya çalışıyorsunuz...

Ha bu arada! 

Kamu yararına yaptığını iddia ettiğin operasyonunuza bir daha kaynak olursam yani işinizi bozarsam benim profilimi çıkaracağın tehdidinde bulunmuşsun.

Bu öfke, panik neden? İşler o denli bozuk mu? Plânladığınız gibi tıkır, tıkır giden işleriniz bir anda bozuldu değil mi? Poponuzu kurtarmak  için başka yollar deneyin bence. Meselâ çalışın. Çok çalışın hem de. Bir asgari ücretli işçi gibi çalışın. En son nezaman çalıştın Sufiruhi? Kaç zamandır yan gelip yatıyorsun? Sorun bu değil mi? Ağustos böceği gibi yıllardır yan gelip yattın mı? Buna rağmen ekmeğin, suyun verildi değil mi? Bir şeyler ters gitti ve yatma dönemi bitti mi? Şimdi düşman olduğun kişiler, asalak gibi yatarak para kazanma talebini geri çevirdiler değil mi? Böyle oldu değil mi Sufiruhi?

Bak Metin Can!

Bir daha işinize karışırsam benim profilimi yayınlama tehditinde bulunmuşsun ya! Hakkımda olumsuz bir profili engeç 24 saat içerisinde bulup çıkarmazsan 

Namertsin… 

Şerefsizsin… 

Haysiyetsizsin…

Yani adam değilsin...

Hodri meydan! Kim, kimin ipliğini pazara çıkaracakmış görelim bakalım...

Önceki ve Sonraki Yazılar