SUNA;  "ÇERÇİOĞLU BAŞKAN OLDUĞUNDAN BERİ NE YOL, NE SU NE DE YARDIM SIKINTISI ÇEKTİK"

SUNA; "ÇERÇİOĞLU BAŞKAN OLDUĞUNDAN BERİ NE YOL, NE SU NE DE YARDIM SIKINTISI ÇEKTİK"

​Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Aydın’ın tüm ilçelerinde devam ettirdiği alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Çerçioğlu ve ekibi bu kez de Söke İlçesi Pamukçular - Kisir arasında yol genişletme çalışması başlattı. Kisir Muhtarı Baki Suna,” Bu bölgede ki mahallelerin kullandığı önemli bir yol. Genişletilip temizlenmesi gerekiyordu Yağmurlardan önce yapılması yönünde talebimiz oldu. Yetkililer gelip yerinde incelediler ve hemen çalışmalar başladı. Artık çok daha güvenli.Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

hbrici-(1)-001.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı doğrultusunda Söke İlçesi Pamukçular Mahallesi ile Bağarası, Akçakaya, Sayrakçı ve Kisir Mahalleleri arasında yolda genişletme çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile yol sürücüler açısından daha güvenli hale getirilecek.

hbrici-(2)-001.jpg

“AMACIMIZ KIŞ BAŞLAMADAN YOLLARIMIZI HAZIR HALE GETİRMEK”
 
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli, her yıl olduğu gibi kış sezonu öncesinde mahalle yollarını bakıma aldıklarını belirterek “En işlek mahalle yollarımızdan birisi Bağarası - Akçakaya - Pamukçular - Kisir arasındaki yoldur. Bu yol dağdibinde geldiği için üst kısımlardan gelen yağmur suları yola zarar veriyor. Zaman zaman su birikintileri yaşanan yolda kısa süreli ulaşım kesintileri de yaşanıyor. Bundan dolayı yağmurlar başlamadan önce, önceliğimizi Bağarası - Akçakaya - Pamukçular Kisir yoluna verdik. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Yol üzerinde yaptığımız çalışmalar öncelikle Şarampolleri açıyor, görüşü engelleyen yol kenarındaki makilik durumundaki bitkileri temizliyoruz. Bunun yanında büz temizleme çalışmalarımız da devam ediyor. Bölgedeki muhtarlarımızın isteği doğrultusunda çalışma yapıyoruz. Çalışma ile yollar daha güvenli hale geliyor. Yolda sürüş güvenliği artıyor. Özellikle sürücülerin görüşlerini engelleyen bitkilerden yol kenarları  temizleniyor. Bu çalışma devam edecek. Aynı sıkıntı Karacahayıt yolunda da var. Avşar - Yeşilköy - Karakaya yolunda da durum farklı değil. Amacımız yağışlar başlamadan bu yolları Kışa hazır hale getirmek. Ekiplerimiz tüm hızıyla çalışıyor” dedi.

hbrici-(3)-001.jpg

SUNA:“ÇERÇİOĞLU BAŞKAN OLDUĞUNDAN BERİ NE YOL, NE SU NE DE YARDIM SIKINTISI ÇEKTİK”

Kisir Mahallesi Muhtarı Baki Suna, yapılan çalışmaların kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtere,”Yol genişletme çalışmaları için öncelikle Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bu bölgedeki mahallelerin kullandığı önemli bir yol burası. Genişletilip temizlenmesi gerekiyordu. Yağmurlar başlamadan önce yapılması yönünde talebimiz oldu. Fatih kardeşimiz gelip yerinde inceledi ve hemen Özlem Başkanımıza iletti çalışmalar başladı. Artık çok daha güvenli. Özlem Başkanımız her zaman taleplerimize karşı hassas ve özverili yaklaşıyor. Bu Beşparmak Dağı ve çevresinde Çerçioğlu Başkan olduğunda beri ne su sıkıntısı çektik ne yol ne de yardım.ASKİ’si olsun, Fen İşleri olsun, AYBA’sı olsun her zaman yanımızda oldular. Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin.”dedi.

hbrici-(4)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.