Süper İncir’in galası yapıldı

Süper İncir’in galası yapıldı

Süper İncir’in galası yapıldı

█Gerçek Gazetesi
Aydın"ın tanıtımına katkı sağlamak için çoğunluğu amatör oyunculardan kurulu bir kadroyla çekilen Süper İncir filminin galası Aydın"da yapıldı.
Forum Aydın AVM"deki Cinemaximum salonunda düzenlenen galaya Aydın Valisi Kerem Al, Vali Yardımcısı Celal Ulusoy, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, oda ve borsaların yönetim kurulu üyeleri ve film oyuncuları katıldı. Hınca hınç dolan salonda oturacak yer kalmazken, katılımcılar getirilen sandalyelere ve merdiven boşluğunda filmi izlemek zorunda kaldı.
95 dakika süren Aydın"ın ilk uzun metrajlı filminde izleyiciler sık sık gülmekten kendini alamadı. Özellikle, filmin küçük Hamdi"si Hasan Aşıcı"nın performansı takdir toplarken, filmin sonunda izleyiciler filmin yapım ekibini ve oyuncularını alkışladı.
YILLARDIR BU ANI BEKLİYORDUM
Filmin başrol oyuncularından Aydınlı amatör oyuncu Coşkun Kemer, filmden önce yaptığı konuşmada, “Yıllardır bu anı bekliyordum. Televizyonlarda, magazin programlarını ve haberlerini izlerken film galalarını takip ediyordum. Şu anda büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Eksiklerimizin önemsenmemesini istiyoruz. Çok mutlu ve heyecanlıyız. Başaracağımıza inanarak yola çıktık. Güzel bir film olduğunu düşünüyoruz. Bize destek olan Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, sivil toplum kuruluşlarına ve basınımıza çok teşekkür ediyoruz”dedi.
Aydın Valisi Kerem Al ise , filmin Aydın"ın tanıtıma katkısı olmasını dilediklerini, tüm ekibe iyi bir iş çıkardıkları için teşekkür ve tebrik ettiklerini söyledi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.