Süt üreticilerine finansman desteği geliyor

Süt üreticilerine finansman desteği geliyor

Süt üreticilerine finansman desteği geliyor


Gerçek Gazetesi
Aydın İli Süt Üreticileri Birliği ile DenizBank arasında imzalanan protokol çerçevesinde, süt üreticileri Tarım Bankacılığı alanında sunulan avantajlardan yararlanma imkanına kavuştu.
Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada bulunan DenizBank, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Aydın İli Süt Üreticileri Birliği ile bir işbirliği protokolüne imza atan DenizBank, Aydın İli Süt Üreticileri Birliği üyelerine Üretici Kart tahsis ediyor. Aydın İli Süt Üreticileri Birliği üyeleri DenizBank"ın sunduğu tüm finansal hizmetlerin yanı sıra, Üretici Kart ile tüm tarımsal ihtiyaçlarını anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yaparak karşılama imkânına da sahip olacak.
Aydın İli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Servet Başkaya ve yönetim kurulu üyeleri, DenizBank Aydın Bulvar Şube Müdürü İsmail Akbağ, DenizBank Aydın Bölge Sorumlusu Ömür Akdağ"ın hazır bulundukları imza töreninde konuşma yapan DenizBank Aydın Bulvar Şube Müdürü İsmail Akbağ, şunları söyledi: “DenizBank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticilerimizin zor günlerinde de yanındayız. İmzaladığımız bu protokol ile Aydın İli Süt Üreticileri Birliği üyesi çiftçiler de DenizBank"ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler. DenizBank Üretici Kart ile ödemelerini yılda bir kez hasat zamanına göre belirleyebilecek olan süt üreticileri birliği üyesi üreticiler; birlik mağazalarından mazot, gübre, yem ve tarım ilacı gibi tarımsal ihtiyaçlarını 5 aya varan vadelerde 0 faiz ile alabilecekler”
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.