Takımların futbol kardeşliği

Takımların futbol kardeşliği

Söke’de takımların futbol kardeşliği


█ Gerçek Gazetesi
Söke"nin iki futbol takımının dayanışması göz dolduruyor. Sökespor ve Gençlikspor futbol kardeşliği örneğini sergilerken; iki takım aynı sahada hatta neredeyse karma idman yapıyor.
Hafta sonu zorlu sınava hazırlanan Sökespor U-19, U-17 takımları ile birinci Amatör küme temsilcisi Söke Gençlikspor ortak antrenman çalışma programıyla birlikte çalışmaları dikkat çekerken; her iki kulüp teknik adamları arasındaki dayanışma memnuniyetle karşılanıyor.
Söke"de artan futbol kulübü sayısı, Söke Şehir stadının bakımda olması gibi nedenler takımları son dönemde biraz sıkıntıya sokarken; futbolcular ve teknik heyetler yan sahanın eline kaldı. Takımlar arasında örnek olması gereken dayanışma sorunların kriz olmasının önüne geçerken; çoğu aynı takımlarda oynamış eski futbolcu olan teknik adamların dayanışmaları da adeta parmak ısırtıyor.
Bunun son örneği önceki gün zaman zaman yağış altında yapılan antrenmanda Cumartesi Günü U-17 liginde sezonun ilk maçını Söke de Davutlarspor ile oynayacak olan Sökespor U-17, Pazar Günü yine Davutlar Belediyespor ile deplasmanda oynayacak olan U-19 takımı ve Pazar Günü İkinci yarının ilk maçını kendi sahasında Akbükspor ile oynayacak olan Söke Gençlikspor birlikte çalışarak gösterdiler.
Sökespor alt yapı hocası Süleyman Uzgur"un koordinatörlüğünde Gençlikspor antrenörleri Nihat Aydın ve Mehmet Yamak nezaretinde yapılan ortak antrenmandan futbolcularda memnun kalırken; iki güzide kulübün dayanışması Söke amatör spor camiasında memnuniyetle karşılanıyor. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.