“Taksi” başarıdan başarıya koşuyor

“Taksi” başarıdan başarıya koşuyor

“Taksi” başarıdan başarıya koşuyor


█Gerçek Gazetesi
Hamdi AKGÜL
Çekimleri bu yıl Nisan - Mayıs aylarında Söke ve Kuşadası'nda gerçekleştirilen parapsikoloji türündeki kısa metraj film ""TAKSİ"" başarıdan başarıya koşuyor.
Söke"de yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak, Mesut Arslan tarafından senaryo uyarlaması yapılan filmin çekimleri Kemalpaşa Kahallesi, Granta Mezarlığı, Söke Asri Mezarlığı, Özel Uluslararası Söke Hastanesi ve Kuşadası Can Taksi durağında gerçekleştirildi. Filmin castını MEANDROS CASTING AJANS EGE"nin üstlendiği, yapımcılığını Melek Sarı"nın yaptığı filmde Söke Şehir Tiyatrosu ve Biz Sanat Tiyatrosu oyuncuları kamera karşısına geçti.
Oyuncu kadrosunu; Veysi Vedat Yeşiltepe, Ebru Gül, Yağmur Kızılay, Murat Bozkurt, Bülent Karayel, Gönül Çelen, Sinan Erten, Barış Demirkaya, Cumhur Sakalar, Cemal Şimşek ve Ergün Doğan"ın oluşturduğu filmde, geçimini taksi şoforü olarak sağlayan Ahmet"in başına gelen sıra dışı bir olayın anlatıldığı filmin çekimleri bir haftada tamamlandı.
Sökeli Yönetmen Barış Demirkaya"nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu “TAKSİ""nin 2013 ulusal kısa metraj film festivallerine gönderildiği öğrenildi. Sosyal paylaşım sitelerinde yüklenişinin ikinci ayında yaklaşık 18500 kişi tarafından izlenerek Türkiye'nin en büyük kısa film sitesi olan www.kisa-filmler.com sitesinde profosyenel oyuncu kadrolarının oynadığı kısa filmleri geride bırakarak ülke genelinde izlenme ve beğeni bazında 1.sıraya kadar yükselerek büyük bir başarıya imza atan TAKSİ"nin, Söke Dicle Sineması'nda yapılan galasına filmin tüm oyuncuları ve teknik ekip katılmıştı. Söke'de ilk defa bir film galası yapılması ise izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Galada konuştuğumuz filmin senaristi Mesut Arslan ve Yönetmeni Barış Demirkaya tarafından yapılan açıklamada film galasına yüksek miktarda katılımın kendilerini onurlandırdığı söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.