TANER: "İNCİR ÜRETİCİSİ'NİN MAĞDURİYETİNİN GİDERİLMESİ İÇİN GEREKLİ ÇALI

TANER: "İNCİR ÜRETİCİSİ'NİN MAĞDURİYETİNİN GİDERİLMESİ İÇİN GEREKLİ ÇALI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Recep Taner Ege Bölgesi'nde yaşanan kuraklığa bağlı olarak incir üreticisinin yaşadığı sıkıntıyı bildiklerini ve gerekli desteği

TANER: "İNCİR ÜRETİCİSİ'NİN MAĞDURİYETİNİN GİDERİLMESİ İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMAYI YAPACAğIZ"
Gerçek (haber)
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Recep Taner Ege Bölgesi'nde yaşanan kuraklığa bağlı olarak incir üreticisinin yaşadığı sıkıntıyı bildiklerini ve gerekli desteğin yapılması konusunda çalışmalara başladıklarını söyledi.
Küresel Isınma ve kuraklığa bağlı olarak yaşanan su sıkıntısının en fazla Aydınlı üreticiyi etkilediğini kaydeden Taner, incirde yaklaşık yüzde 50'lilere varan verim kaybı nedeniyle incir üreticisinin de zor durumda olduğunu belirtti. Germencik ve bağlı köylerinde incir üreticileriyle bir araya gelen MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, üreticilerin sorunlarını dinleyip çözümü konusunda üreticiye gerekli desteğin verilmesi konusunda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. İncir üreticilerinin 'tarımsal kredi borçlarının ertelenmesi' konusundaki taleplerini haklı bulan Taner, üreticilerden gelen bu talebi de TBMM"ne taşıyacağını söyledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.