TANYERİ: ÇİFTÇİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZMEYE ADAYIZ

TANYERİ: ÇİFTÇİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZMEYE ADAYIZ

Dinamik bir ekiple oda yönetimine talibiz. 2 Şubat'ta yapılacak kongremize tüm delege arkadaşlarımızın mutlaka katılmalarını bekliyorum.

Gerçek Gazetesi / İMDAT GÜÇLÜ
Söke Ziraat Odası'nın 2 Şubat Pazartesi günü yapılacak olağan kongresi öncesi Oda Başkanlığı'na aday olan Pamukçular Mahallesi muhtarı Mustafa Tanyeri dün gazetemizi ekibiyle birlikte ziyaret ederek, Oda delegelerine kongreye mutlaka katılmaları çağrısında bulundu.
Mustafa Tanyeri gazetemize ekibinde yeralan Halil Yıldız, Serkan Tarakçı, Ali Çıtak, Hüseyin Akkoyun, Hasan Günal ve Hüseyin Tibet ile birlikte ziyaret ederek, yazarımız Arif Akçay ile bir süre sohbet ettiler.
Başkan Adayı Mustafa Tanyeri, "Daha önce 6 yıl Ziraat Odası Meclis Üyeliği, 6 yıl da Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptığım için Odamızın çalışma sistemi ve Söke tarımında yaşanılan sıkıntıları yakından biliyorum. Bu sorunları oluşturacağımız meclis ve yönetimimizle aşacağız. Dinamik bir ekiple oda yönetimine talibiz. 2 Şubat'ta yapılacak kongremize tüm delege arkadaşlarımızın mutlaka katılmalarını bekliyor, yapılacak kongremizin tüm çiftçilerimize hayırlar getirmesini diliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.