TARİHTE ÖRNEĞİ YOK!

TARİHTE ÖRNEĞİ YOK!

KUTLAY’IN DESTEĞİ DE ALAY KONUSU OLDU

 

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

CHP Genel Merkezi tarafından tekrar aday gösterilmeyen ve CHP’den istifa ederek; Demokrat Parti’den Söke Belediye Başkan Adayı olan Süleyman Toyran bugün büyük bir şok yaşadı. 

TOYRAN’A İLGİ GÖSTERİLMEDİ
31 Mart’ta yapılacak belediye başkanlığı seçim çalışmaları kapsamımda Söke Ticaret Odasını ziyaret eden Toyran’a ilgi gösterilmedi.  
Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kutlay ve Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Kara’nın çağrısına aldırış etmeyen yöneticiler; Toyran’ın misyonunu tamamladığı ve işadamları nazarında karşılığının olmadığını göstermiş oldular. 

MORALİ BOZUK AYRILDI
Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine, “Toyran odamızı ziyaret edecek” şeklinde bilgi verilmesine rağmen karşılamak için odaya gidilmemesi nedeniyle Toyran’ın moralinin bozulduğu dikkatlerden kaçmadı. 
Kendisine ilgi gösterilmemesi ve ziyaret programının fiyaskoyla sonuçlanması nedeniyle canı sıkılan Toyran’ın memnuniyetsizliği yüzüne de yansıdığı görüldü. 

TARİHTE ÖRNEĞİ YOK!
Toyran’ı karşılayan heyetin; Yönetim Kurulu Başkanı Kutlay’ın yanısıra Meclis Başkanı Kara ve Yöneticiler Erdinç Algür ile Mehmet Akbudak ile sınırlı kalması Söke’de günün konusu oldu. 
Karşılama heyetindeki yönetici sayısının bir elin parmaklarını geçmemesi siyasi kulislerde çok konuşuldu. 
Böylesine sönük karşılamanın, Söke tarihinde bir örneği daha yok. 

KUTLAY’IN DESTEĞİ DE ALAY KONUSU OLDU
Bilindiği gibi; Kutlay Toyran’ı destekliyor ve bu desteğini de gizlemiyordu. Kutlay’a rağmen ziyaretin karşılık bulmaması da alay konusu oldu. 
Söke Ticaret Odasının Meclis ve Yönetiminde yer alan üyelerin ziyarete ilgi göstermemeleri üzerine “bir de Kutlay’ın desteği olmasa ne olacaktı acaba?” yorumuna neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.