Tavşanburnu Tabiat Parkı ilgi odağı oldu

Tavşanburnu Tabiat Parkı ilgi odağı oldu

Geçen sene bakanlık tarafından yapılan ihale sonucunda işletmesi Didim Belediyesi’ne gecen Tavşanburnu Tabiat Parkı kamp severlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Belediye bünyesine geçmeden önce en çok insanların denizinden şikayet ettiği orman kampında uzun bir çalışma ardından denizin temizliği yapıldı. Geçtiğimiz günlerde de Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Kaymakamı İskender Yönden birçok vatandaşın katılımı ile düzenlenen törenle Tavsanburnu Tabiat Parkı mavi bayrak alarak İlçemizdeki Mavi bayraklı 11 İşletmeden biri olmaya hak kazandı.
Tavşanburnu Tabiat Parkına düzenlenmesi ve temizlenmesi çalışmasına çok önem verdiklerinin altını çizen Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay; “Orman kampını halkımıza kazandırmanın mutluluğu içerisinde olmakla beraber, yaptığımız bir çok düzenleme ile vatandaşlarımızı rahat etmeleri isteği içerisindeyiz. Orman Kampı kampçılık alanında çok önemli potansiyele ve zenginliğe sahip, Kamp yeri ile ilgili bir çok projemiz var. Hedefimiz Tavşanburnu Tabiat Parkını Türkiye’nin ve hatta Avrupa’nın önde gelen kamp alanlarından biri haline getirmek” diyerek konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.