TAYLAN OKTAY'I VALİLİK Mİ YÖNLENDİRİYOR?

TAYLAN OKTAY'I VALİLİK Mİ YÖNLENDİRİYOR?

Aydın Valisi Taylan Oktay'a "Seni gizli tanık olarak kullanacağız" demiş

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Aydın Kent Meydanı'nın yapımında çalıştığını iddia eden Taylan Oktay isimli kişinin ciddiyetten uzak açıklamaları basın-yayın kuruluşları tarafından dikkate alınmazken, Aydın Valiliği tarafından yönlendirildiği anlaşıldı. Aylardır kapı, kapı dolaşan ve iddialarını kullanacak muhatap bulamayan Taylan Oktay'ı Aydın halkı da ciddiye almıyor. Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ın kendisini gizli tanık olarak kullanacağının sözünü verdiğini her fırsatta dile getirdiği öğrenilen Taylan Oktay, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni yıpratma operasyonunun bir parçası olarak görülüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yalan ve karalamaya yönelik açıklamaları nedeniyle Taylan Oktay hakkında bir ay önce Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

Aydın’da yayın yapan Aydınpost haber sitesinde 27 Ağustos'ta yüzü mozaiklenmiş bir şekilde haber fragmanı dönen ve Taylan Oktay olduğu anlaşılan bay x, “Kent Meydanı ile ilgili bildiklerim var ve açıklayacağım” şeklinde söylemlerde bulunmuştu. Gerçek Gazetesi olarak açık kimliğini deşifre ettiğimiz ve bay x takma ismiyle Aydınpost isimli internet sitesinde bugün açıklamalarda bulunan Taylan Oktay bilgisizce ve sık, sık kendisiyle çelişen açıklamalarıyla dikkat çekti. Bay x takma ismiyle ve yüzü mozaiklenmiş bir şekilde  konuşturulan Taylan Oktay'ın açıklamaları işin uzmanları olan ve Kent Meydanının yapımında görev alan kontrol mühendisleri tarafından da tek, tek çürütüldü.

Taylan Oktay'ın açık kimliği anlaşılmış olmasına rağmen hâlâ yüzünün mozaiklenerek ve bay x kod ismiyle hitap edilerek ekrana çıkartılması da komik bulundu. Taylan Oktay'ı yakından tanıyanların, Aydınpost'ta yayınlanan açıklamalarına yaptıkları yorumlar dikkat çekti. Aydın BŞB'yi yıpratma operasyonunun kuklası olarak gösterilen Taylan Oktay'a sosyal medyadan tepki yağdı. Geçtiğimiz günlerde Aydın Valiliği'ne çağırılan ve bir milletvekilinin aracı olduğu Taylan Oktay'a maddi destekte bulunulduğu da konuşuluyor. 

Aydın BŞB'yi yıpratma operasyonunda yer alması halinde mahkemede gizli tanık olarak kullanılacağını ve kendisine maddi olarak destek olunacağının sözünü de Valilik Basın Danışmanı Bekir Aygül'den aldığını her fırsatta konuştuğu bilinen Taylan Oktay, kamuoyunda güvensiz ve tutarsız bir kişi olarak biliniyor.

Aydın Valiliği eliyle sahneye konulan Aydın BŞB'yi yıpratma operasyonunu ve Taylan Oktay haberindeki sinsi plânı farkeden bazı takipçilerin yorumlar şöyle:

Ata Aydın TAYLAN DOSTUM BÖYLE BİR ŞEY YAPACAĞINI BİR ÇOK YERDE SÖYLEDİN SENİN YALANIN ORTAYA ÇIKINCA TOPLUMDA NASI DOLAŞACAKSIN. İNSANLARIN YÜZÜNE NASIL BAKACAKSIN. O GUVENDİĞİN KİŞİLER YARIN TAYİNİ ÇIKANCA GİDECEK. YA SEN

Beğen · Yanıtla · 

Alp Kuru Güneş balçıkla sıvanmaz ki. Aydın'ımıza altın çağını yaşatan belediyeye karşı iftiracı, bir sürü sinek ve akbaba olacaktır. Elbette kişilikleri zayıp olanlarda olacaktır. Maması kesilenlerde. Murat Dülger kardeş dediğin gibi seçimler yaklaşıyor ya ondan.

Beğen · Yanıtla · 2 saat

Bahri But Taylan Oktay sen değilmisin aracı milletvekili var. Aydın valiliğine gidip gizli tanık olacağım diyen. Sonunda ne oldu gizli tanık falan olmadın peki neden valiliğe gittin. Senin eline okuman için o kağıtları kim verdi. Battın Taylan battın. Adından utan Taylan’ın kemiklerini sızlattın. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor Taylan.

Beğen · Yanıtla · 2 saat

Murat Dülger seçimden önce aklınız neredeydi seçim yaklaşıyor ya aslı astarı olmasa bile çamur at izi kalsın...böyle gazetecilik olmaz ayıp günah

Beğen · Yanıtla · 1 · 5 saat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.