Tecrübe kazanıyorlar

Tecrübe kazanıyorlar

KARŞIYAKA: 5 SÖKE GENÇLERBİRLİĞİ: 2


KARŞIYAKA: 5  SÖKE GENÇLERBİRLİĞİ: 2  
 
SÖKE GENÇLERBİRLİĞİ  KADROSU (1998 doğ.)
1- Suat **  2- Egemen ** 3- Onur ** 4- Aziz ** 5- Mazlum *** 6- Alp ** 7- İsmail Hakkı *** 8- Görkem *** 9- Ulaş *** 10- Erbay *** 11- Muzaffer ** 13- Fahri *** 14- Atilla ** 
GOLLER: Dk. 48 Erbay , Dk. 55 Fahri   
 
 
 
Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Söke'nin futbolda yeni altyapı kulübü Söke Gençlerbirliği'nin minik takım (U-13) tecrübe amaçlı maçlarına devam ediyor.
Yarışmacı bir takım olmadıklarını, en önemli hedeflerinin futbolcu yetiştirmek olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Dinçer Atakan, Türkiye'de hedefi olan ve Milli takımlara oyuncu veren kulüplerle maç yaparak tecrübe kazanıyoruz ve ulaşmak istediğimiz hedefe emin adınlarla ilerliyoruz" dedi.  
   Maçtan Notlar:
Maçın daha 4. dakikasında, Erbay'ın sağ taraftan yaptığı güzel ortaya Görkem nefis bir kafa vuruşu ile gol yaptı. Fakat hakem bu golü ofsayt olarak değerlendirerek iptal etti. Oyuna baskılı başalayan Söke Gençlerbirliği, 10 ve 15. dakikalarda Ulaş ve Erbay ile Karşıyaka kalesinde tehlike yarattı. Kaleci ile karşı karşıya kalınan pozisyonlarda hakem yine ofsayt düdüğü çaldı. Söke Gençlerbirliği 19, 22 ve 27. dakikalarda kontra toplarla yediği gollerle ilk yarıyı 3-0 mağlup kapattı.   
   İkinci yarıda Söke Gençlerbirliği riski göze alarak hücum gücünü ele geçirdi. Ulaş, Görkem,İsmail ve Erbay'ın getirdiği tehlikeli ataklarda bir türlü kaleciyi geçemediler.  
   Maçın 48. dakikasında Erbay Karşıyaka defansını çalımlayarak geçti ve sağ ayakla topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.
52. dakikada Erbay'ın sol taraftan attığı şut direkten döndü. 55. dakikada Ulaş sağ taraftan süratle getirdiği topu, ceza sahasının sol köşesine ortaladı ve Erbay'ın sol ayakla çektiği şut tekrar Karşıyaka direğinden döndü. Direkten dönen topu çok iyi takip eden Fahri Söke Gençlerbirliği'nin ikinci golünü attı.  
   Karşıyaka daha sonraki dakikalarda kontra toplarla bulduğu gollerle ve tecrübesi ile Söke Gençlerbirliğini 5-2 yenmeyi başardı.  
1997 doğumlular maçında ise; Karşıyaka üstün bir futbol ile 9-0 galip geldi.
Söke Gençlerbirliği ikinci başkanı Ahmet Yöntem, yöneticiler Abbas Yöntem, Tarık Atağan, Türkay Keçeci, Süleyman Alaçamlı ve Levent Karınca Karşıyaka antrenörerinin ve yöneticilerinin ikramda bulunduğu yemek için ve ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.