Tek amacı bir şey yapayım da kavga çıksın

Tek amacı bir şey yapayım da kavga çıksın

"Tek amacı bir şey yapayım da kavga çıksın" diyerek Mustafa Arı'ya tepki gösteren CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Alptekin'in basın açıklaması şöyle:

Biliyorsunuz AKP’li Büyükşehir meclis üyesi Mustafa Arı, genel başkanımızın söylemediği sözleri söylemiş gibi ifade ederek, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinde adeta bir iftira rüzgarı estirmeye çalışmıştı. Çalışmıştı çalışmasına ama tabi ki de Cumhuriyet Halk Partili meclis üyelerimizin haklı müdahaleleriyle, iftira atmayı denediğiyle kaldı.
İşin temeline baktığımızda Mustafa Arı’nın tek ama tek derdi; görüyoruz ki bir şey yapayım da kavga çıksın, bir şey söyleyeyim de Aydın’a hizmet için toplanan bu belediye meclisini çalışamaz hale getireyim.
İnanın başka bir derdi falan yok! Kavga, huzursuzluk…
Arı senin haddine mi ya millet ittifakı muhasebe yapsın falan demek. Sen kim oluyorsun da başkalarının içişlerine burnunu sokuyorsun.
Sen otur kendi aldığın %38’lik oyun, 4 milletvekilinden 3 milletvekiline nasıl düştüğünün muhasebesini yapmaya başla.
Bak sana asıl başka bir tavsiyede daha bulunayım; ulusal siyaseti falan bırak bir kenara, bu işi milletvekilleri yapsın.
Aydın’ın faydasına olan işleri de engellemeyi bırakın.
Bu kavgaların, bağırmaların, çağırmaların Aydın’a ne faydası var? Aydın halkına ne faydası var? İftiranın halkımıza ne faydası var? Hiçbir faydası yok! Faydalı işler yapın, bir işe yarayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.