Teke: “Önce Aydın sonra Türk futbolu kazanacak”

Teke: “Önce Aydın sonra Türk futbolu kazanacak”

Aydın’da faaliyet gösterdiği hemen her kategoride başarılı olan İbrahim Gülümser Genç Efespor’un antrenörü Mehmet Teke, amaçlarının önce Aydın’a sonra Türk futboluna katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Teke, Aydın’da altyapı işini etik olarak yapmayan bir kulüp olduğunu iddia ederken, düzen ve planlarının zedelenmeye çalışıldığını öne sürdü. Mehmet Teke yaptığı açıklamada tüm kulüplere saygı duyduklarını ve doğru olarak çalışan herkese teşekkür ederken, “Kazanan öncelikle Aydın futbol camiası daha sonrasında Türk futbolu olacak. Bu da camiada bulunan bütün insanları gururlandıran ve mutlu eden bir gelişme olacaktır. Ancak Aydın’da bu işi etik yapmayan kulüp var: Oyuncularımızın aklını bir şekilde çelmeye çalışıp, bizim çalışma düzenimizi,planımızı ve isteğimizi zedelemeye çalışıyorlar. Ancak biz bu işi her gün daha fazla konsantrasyonla ve kendimizi geliştirerek yapmaya devam ediyoruz” dedi.
Oynayacakları tüm kategorilerde haftada dört gün çalıştıklarını anlatan Teke,” Hafta sonları hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi analiz edip, çalışmalarımızda bunları giderecek ekstra antrenmanlar yapıyoruz. Her gün daha fazla çalışmaya ve bu camiaya bütün özellikleriyle kaliteli oyuncular kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.