Telekomda seferberlik

Telekomda seferberlik

Türk Telekom’da seferberlik ilân edildi

Gerçek Gazetesi
Türk Telekom'da 45 günlük grev süreci sonrasında çalışanlar adeta günah çıkarıyor. 45 gün süren grev boyunca meydana gelen telefon arızaları giderilmesi için çalışmalara başlandı. Sabah saatlerinde işe başlayan Telekom çalışanları arazide hava kararıncaya kadar, hizmet binalarında ise saat 21.00'e kadar çalışmaya başladı.
Grev süresince vatandaşın yaşadığı sıkıntıyı bildiklerini ancak haklarını elde edebilmek amacıyla grev yapmaya mecbur kaldıklarını belirten Telekom çalışanları arızaların tamamını 2 hafta içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söylediler.
Aydın il genelinde Türk Telekom arıza ekipleri tüm bölgeyi tarayarak, meydana gelen arıza ve aksaklıkların düzeltilmesi için yüksek tempoda çalışmaya başladı. İş yeri ve evlerin telefon arızaları dışında geçtiğimiz haftalarda yaşanan fırtınalarda hasar gören telefon hatları ve yıkılan telefon direkleri de yenilenmeye başladı. Müdürlüklerde ise binlerce dosya işlem yapılması için birikti. Hem arazide hem de Telekom müdürlüklerinde grev süresince biriken işlerin yapışması için çalışmalar devam ediyor. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.