Temizlik işçileri bilgisayar kursunu başarı ile tamamladılar

Temizlik işçileri bilgisayar kursunu başarı ile tamamladılar

Temizlik işçileri bilgisayar kursunu başarı ile tamamladılar

Gerçek Gazetesi
Kuşadasında belediye bilgisayar kursuna başarıyla tamamlayan temizlik işçileri sertifikalarına kavuştu. Kuşadası Belediyesi Yerel Gündem 21 Evinin, Habitat için Gençlik Derneğinin, Ayhan Şahenk Vakfı Microsoft Türkiye ve Devlet Demiryolları ortaklığında geliştirildiği Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor Programı Bilişim Treni Projesi kapsamında; Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ve belediye hizmet binası temizliğinde görevli personele yönelik bilgisayar kursu, kursiyerlere Katılım Belgeleri nin dağıtılması ile sona erdi.
Kuşadası Belediyesi Yerel Gündem 21 Evinde bir ay süren ve temel bilgisayar programları bilgilerinin öğretildiği kurs sonunda, katılımcılar, kendi aralarında düzenledikleri kurs sonu eğlencesinde bir araya gelerek hem belge almalarını kutladılar hem de gönüllerince eğlendiler. Eğitime katkıda bulunmanın mutluluğu içinde olduğunu söyleyen Kuşadası Belediyesi Yerel Gündem 21 Evi Genel Sekreteri Ayşe Şerifoğlu, Yerel Gündem 21 Evi olarak, bugüne kadar, eğitime yönelik çeşitli etkinliklerimiz oldu. Bilgisayar kursumuz da bu etkinliklerimizden bir tanesiydi. Kurslarımıza gösterilen ilgiden memnunuz. Başta kurs öğretmenimiz Zümrüt Karakafaoğlu olmak üzere, tüm kursiyer arkadaşlara çabalarından dolayı teşekkür ederim dedi.
Kursiyerlerin, almış oldukları katılım belgelerinin önlerine çıkacak olan birçok kapıyı açacağına inandığını belirten Kuşadası Belediyesi Yerel Gündem 21 Evi Sorumlusu Rabia Çakır da, Yerel Gündem 21 Evi olarak, insanların, kendilerini eksik ve yetersiz gördükleri alanlarda kurslar vermeye özen gösteriyoruz. Bugün, bilgisayar kursumuzun son günü olduğu için bir araya geldik. Tüm kursiyer arkadaşlarımıza, hayatlarında başarılar dilerim ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim dedi. Bilgisayar kursundan istediği sonuçlarla dönmekten dolayı mutluluğunu özellikle belirten kurs öğretmeni Zümrüt Karakafaoğlu ise, Bir ay boyunca temel bilgisayar programlarını kursiyer arkadaşlar ile paylaştık. Her biri, büyük bir öğrenme isteği ile geldiler kurslara. Tüm arkadaşlara öğrenme isteği ve ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederim dedi.
Kursiyerler de kursu düzenleyenlere ve bilgisayar öğrenmelerine katkı sağlayan herkese teşekkür ettiler.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.