TERÖRİST İLAN EDİLEN PAZARCI ESNAFI HALKIN YANINDA

TERÖRİST İLAN EDİLEN PAZARCI ESNAFI HALKIN YANINDA

Pazarcı biterse hal biter, hal biterse üretici biter, üretici biterse vatandaş biter.

Söke Meyve ve Sebzeciler Esnaf Odası, yönetim kurulu Ümit Coşkun başkanlığında vatandaşlara sağlıklı ortamda hizmet sunmak adına alınması gereken tüm tedbirleri alıyor. Bu tedbirleri alırken de Söke belediyesi ile koordineli çalışıyor.

Esnafların ve vatandaşların sağlığı için, pazardan sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için, bölgenin en büyük pazarı olan Çarşamba Pazarı kurulmadan önce tüm Pazar yeri baştan aşağı dezenfekte ediliyor.  Ayrıca tüm pazarcı esnafı hizmetini eldiven kullanarak yapıyor. Geçtiğimiz Çarşamba günü de alışverişe gelen vatandaşlar bu sağlıklı ortamda alışveriş yaptıkları için oldukça memnun görünüyor.

Söke Meyve ve Sebzeciler Esnaf Odası başkanı Ümit COŞKUN ise, gazeteci İsmail Eravcı’ya yapmış olduğu açıklamada, pazarcı olarak kendilerinin büyük bir risk altında olmalarına rağmen vatandaşlara hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek “Corona veya başka bir şey bizi vatandaşa hizmet etmekten alıkoyamaz. Halkımızın hizmetindeyiz. Bu arada tüm tedbirleri de aldık. Biz şunun da bilincindeyiz. Bir zamanlar tanzim satış yerleri kurularak hayat pahalılığının tüm sorumlusu olarak biz pazarcı esnafının gösterilmek istendiğini henüz unutmadık. Biz tanzim satış yerlerini geri de bıraktık. Bu gün insanların toplu bulunabileceği tüm mekanlar kapatıldı, sadece pazarlar açık bırakıldı.  Salı günü Söke kapalı Çarşamba Pazar yeri tırnaktan tepeye dezenfekte edildi. Tek bir yer bile kalmadı. Çarşamba sabahtan itibaren Söke belediyesi ile birlikte pazarcı esnafımıza eldiven dağıttık. Pazarcı biterse hal biter, hal biterse üretici biter, üretici biterse vatandaş biter. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.