Teşekkür ederiz

Teşekkür ederiz

Maddi ve manevi imkansızlıklara rağmen, teknik heyet ve futbolcusuyla insan üstü mücadele vererek yarı finale kadar çıkma başarısı gösteren Sökespor’un bir kez daha 3. Lig kapısından dönmesi üzdü.




Maddi ve manevi imkansızlıklara rağmen, teknik heyet ve futbolcusuyla insan üstü mücadele vererek yarı finale kadar çıkma başarısı gösteren Sökespor"un bir kez daha 3. Lig kapısından dönmesi üzdü.

Gerçek Gazetesi

Sökespor Antalya"da düzenlenen 3. Lig"e Terfi Final Grubu maçlarının yarı finalinde dün Muğlaspor ile yaptığı karşılaşmayı penaltı atışları sonucunda 5-4 kaybederek elendi.

28 yıl aralıksız olarak mücadele verdiği profesyonel liglerden geçtiğimiz sezon amatör lige düşen Muğlaspor"un kadrosunu koruduğu ve takviye ederek güçlendirmiş olmasına rağmen Sökespor karşısında zor anlar yaşadığı görüldü. Sökespor geçtiğimiz sezon yaşadığı üzüntüyü bu kez yarı finalde yaşarken, 3. Lig"e dönebilmesi için önündeki iki engelden ilki olan Muğlaspor maçı saat 17.00"de Antalya Zeytinköy 100. Yıl Tesisleri"nde oynandı.

Maç öncesi yaptığı açıklamalarda takımına güvendiğini söyleyen Antrenör Kerrar Kolcu, sonuç karşısında adeta yıkıldı. Maddi ve manevi tüm imkansızlıklara rağmen canla başla mücadele eden Sökesporlu futbolcular da bir sezon boyunca verdikleri emeğin penaltı atışları sonucunda yok olması üzerinde kahroldular.

Kendileri gibi Isparta"da grup şampiyonu olan Muğlaspor karşılaşmasında baştan sona üstün bir mücadele sergileyen futbolcular, kendilerini desteklemek için Antalya"ya giden taraftarlarca alkışlandılar. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan güçlü rakipleri Muğlaspor karşısında son dakikada El Hadji ile yakaladıkları gol fırsatını da değerlendiremeyen Sökespor şanssız bir şekilde elenmiş oldu.

İmkansızlıklara rağmen insan üstü mücadeleleriyle yarı finale kadar çıkma başarısı gösteren Sökesporlu futbolculara ve teknik heyete teşekkür eden taraftarlar grubu, “Siz elinizden geleni yaptınız. İki sezondur 3. Lig"in kapısından dönüyoruz. Futbolcuların ve teknik heyetin terfi maçlarına huzurlu ve rahat bir şekilde çıkmasını sağlayamadık. Futbolcu kardeşlerimiz onur mücadelesi yaptılar ve Muğlaspor gibi güçlü bir takıma karşı üstün bir mücadele sergilediler. Futbolcularımızın bir sezon boyunca emeklerinin karşılığını alamamaları bizi çok üzdü. Taraftarlar olarak her zaman yanlarındayız” dediler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum