TEŞEKKÜRLER HÜSEYİN YILDIZ’A

Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız, tükenmeyen çabaları sonunda yıllardır sabırla, canla başla çalışarak ilimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etme hakkını bileğinin gücüyle kazandı. Tüm seçmenlerine verdiği sözleri tutacağını teyit edercesine mazbatasını alır almaz, meclis adresini ve telefonlarını, ulaşabildiği herkese attığı mesajlarla bildirdi. Bence diğer vekillerimize de örnek olması gereken bu davranışını kutlamak gerekir.
Hüseyin Yıldız, ülke sorunlarını, bölge sorunlarını çözmekle uğraşırken sıkıntısı olan vatandaşların da yardımına hazır olduğunu ifade ediyor bir anlamda. Biliyorum diğer vekillerimizde kendilerinden yardım isteyen, sorunlarına çözüm arayan hemşerilerine destek oluyorlar. Ama zaman zaman “Geçen yıllarda hiçbir faydasını göremedik.” yakınmalarının yanında,  “Allah razı olsun, şu sağlık sorunumuzun çözülmesine yardım etti. “Çocuğumun problemini onun sayesinde çözdük.” gibi övgüleri de diğer vekillerimiz için duyduk.
Seçim yasası, partiler yasası çağdaşlaştırılmadığı sürece yönetsel ve sosyal sıkıntılar ülkemizi terk etmeyecek. Türkiye Büyük Millet Meclisini oluştururken, ettikleri yemine sadık kalacak insanların, ülke çıkarlarını kendi çıkarlarının üstünde tutan ve vatandaşın sıkıntıların önemseyen kimselerin seçilmesi, ülkenin yaşam kalitesini yükseltecektir. Bir sonraki seçim için belki de kendilerine zararı dokunması bakımından uygun görmeseler de, hazırlıklar şimdiden yapılarak iki seçim sonrasında Meclis Milletvekili sayısı 250’ ye düşürülmelidir. En azından bu yönde çalışmalar başlatılmalıdır. Çünkü zannımca, dış borcun sürekli arttığı,yoksulluğun bunca dorukta olduğu ülkemizde 550 Milletvekili çok fazladır. İsrafın önüne kendilerinden başlayarak geçmelidirler. Az insanla kalite de yakalanır, uykucu ve kavgacı vekillerden bu millet bıktı artık.
Sayın vekilimin izniyle bana gelen irtibat bilgilerini siz değerli okurlarımla paylaşmak istiyorum. Ola ki bir sorununuz olabilir. Keşke memleket güllük gülistanlık olsa, hakkaniyet olsa, bizim de vekillerimize işimiz düşmese, onların değerli zamanlarını harcayıp, ülke için çalışmalarına engel olmasak.
Bana gelince, Sayın vekilimden, (bir kent sever biri olarak) Söke ile ilgili çevresel konularda, bir de  (Sevgi gönüllüsü olarak)  engelli kardeşlerimizin sorunlarıyla ilgili istekte bulunabilirim.
(Hüseyin Yıldız Aydın Milletvekili …TBMM Oda no:5020  tel:0312 420 6108, fax:0312 420 2511) 

Önceki ve Sonraki Yazılar