TEZCAN: AKP HUKUK DIŞI DAVRANIŞLARINI SÜRÜYOR

TEZCAN: AKP HUKUK DIŞI DAVRANIŞLARINI SÜRÜYOR

TEZCAN: Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran, demokrasiyi ve herşeyi Türkiye'ye getiren partinin CHP olduğu unutturulmak isteniyor.

ARİF AKÇAY / Gerçek Gazetesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, cuma günü saat: 12.30 sıraları Söke'ye gelerek, bir dizi ziyaretlerde bulunurken ülkemizin gündemine ilişkin önemli açıklamalarda da bulundu.
Saat: 12.30 sıraları Söke CHP İlçe Merkezi'ne gelen Bülent Tezcan, burada CHP il Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP Aydın İl Eğitim Sekreteri Nilüfer Ünüvar, CHP'li Belediye Meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililerin de hazır bulunduğu toplantıda 3 Aralık'ta yapılan İlçe kongresiyle göreve seçilen yeni yönetimi kutladı. Çalışmalarında başarı diledi. Bu ziyaretlerde CHP Aydın Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Dr. Serap Barlas'ın da katıldığı görüldü.
Ardından Söke Belediyesi'ni ziyaret eden Bülent Tezcan ve beraberindekiler, Belediye Meclis salonunda da Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ı çalışmalarından dolayı kutladı. Daha sonra Bağarası Mahallesi'ne geçen ekip, burada partinin son belde merkezinde, Kisir  ve Güzeltepe Mahallelerinde de vatandaşlarla kucaklaştı.
Kisir Mahallesi'nde, Kisir Mahalle Muhtarı Baki Suna, Güneyyaka muhtarı Ali Çıtak, Güzeltepe muhtarı Ali Ormancı ve mahalle halkı CHP ekibini ilgiyle karşılayıp, misafir ederlerken, soru yağmuruna da tuttular.
CHP Genel Başkan Yatrdımcısı Bülent Tezcan, akşam saat:17.00 sıraları Güzeltepe'den dönerken, Söke'nin yeni mahallelerinde vatandaşların şahsına ve partisine ilgisinden memnuniyetini de belirtti.
Bülent Tezcan, yaptığı konuşmalarda özetle; "Söke CHP'de 3 Aralık'ta gayet demokratik koşullarda bir kongre süreci yaşandı ve yeni yöneticilerimiz seçildi. Partimizi genel seçimlere de taşıyacak olan Söke İlçe Başkanımız Hüseyin Gündüz ile ekibini kutluyorum.
Bildiğiniz gibi CHP olarak, 17-25 Aralık arasını hukuk demokrasi haftası ilan ederek, ülke çapında eylemler yaptık. CHP Aydın il merkezimizde de gerçekleştirdiğimiz pankartlı eylemlerle, yürüyüşle Türkiye'ye örnek olduk. Ülkemizde gündem sürekli değişiyor. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran, demokrasiyi ve herşeyi Türkiye'ye getiren partinin CHP olduğu unutturulmak isteniyor. Bugün Türkiye AKP siyasetiyle adeta tek partili bir döneme sürüklenmek istense de onlar da hızla çöküşün içine girdiklerini biliyorlar halkımızın gücünden korkuyorlar. 2015 genel seçimlerinde sizlerden aldığımız güçle CHP iktidarını birlikte kuracak, bu soygun ve talan düzenine son vereceğiz. Genel iktidara giderken, yerel iktidarın da bir köprü görevi yürüttüğünü çok iyi biliyor ve çalışmalarından dolayı Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran'ı ve ekibini kutluyorum. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de CHP'yi iktidar yaparak, yerel yönetimlerin halkımıza daha iyi bir şekilde hizmet götürebilmeleri için tüm engelleri ortadan kaldıracağız.
Bugün halkımızın en önemli sorunlarının başında işsizlik ve geçim sıkıntısı en önde geliyor. Tamamen ithalata ve ranta dayalı AKP politikaları yüzünden çiftçimizin ürettiği para etmiyor. Çalışanlarımıza emeklerinin karşılığı ödenmiyor. Ülkemizde demokrasi sürekli kaos içine sokulmak isteniyor. Tüm bu sorunları CHP iktidarıyla birlikte aşacağız.
Türkiye dünyada tarımda kendi kendine yeten yedi ülkeden biriydi bugün Yunanistan'dan pamuk ithal eder hale getirildiyse bunun hesabını hep beraber sormalıyız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.